Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Coronavirus Satu Mare: 49 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 21 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 703.776 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 641.288 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.878 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 17.554 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 20.01.2021 (10:00) – 21.01.2021 (10:00) au fost raportate 69 decese (44 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița,  Galați, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Sălaj, Sibiu,   Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui și București.

Dintre acestea, 12 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 19 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 16 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 22 decese la categoria de peste 80 de ani. 64 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 3 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 2 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.068. Dintre acestea, 1.005 sunt internate la ATI.

 

9 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    In SUA a fost aprobata pentru preventie si tratament Ivermectina . Daca mai iei vitaminele C,D si Zinc impreuna cu folosirea zilnica a unui pulsoximetru …
    Informatia a fost intotdeuna mai importanta decat banul, cine nu a inteles asta a pierdut meciul din start … poti sa dai cu miliard euro in “solutii inovatoare” daca nu au efect !
    Se cunoaste clar (demonstrat in laborator) ca acest medicament distruge virusul inca de la aparitia primelor cazuri, dar micile firme au trebuit falimentate, conturile unora umflate cu zeci de miliarde de euro/dolari … si mascaricii din politica se prefac ca ne vor binele …

    • covid 19 Răspunde

      Puloximetru se ia cu apă? Dar ăia care fabrică medicamentul ce interes au să nu-l vândă? A intrat ,,oculta” în joc? Faină fraza… ,,virusul distruge de la primele cazuri”. Poate detaliezi că iaca nu pricep.

      • Cetateanul Răspunde

        Nu stau toata ziua sa-mi verific fiecare virgula scrisa, asta e treaba ta ! Pe mine ma intereseaza sanatatea si faptele, adica stiinta .
        Conspiratie ?
        Pai faptele vorbesc de la sine . Stai, nu te simti jginit dar multi sunt analfabeti functionali, adica au faptele in fata si nu isi dau seama despre ce este vorba .
        Apare un virus amarat, medici din toata lumea afirma ca au tratat cu succes extraordinar boala in faze initiale utilizand medicamente sigure, generice, care si-au dovedit siguranta in zeci de ani de practica ! Intre timp, firmele mici sunt inchise in timp ce unii fac zeci de miliarde profit … nu e nici o teorie, sunt faptele !

        • covid 19 Răspunde

          Ce-i de făcut cetăţene? În ce ţară s-a procedat corect?

          • Cetateanul

            In Suedia, clar . Stiu, o sa-mi areti numarul de decese . Dar o tara trebuia sa aleaga, mor cei cu o varsta si cu multe boli sau compromitem tineretul sarac ?

          • Cetateanul

            Nu cred ca cineva isi doreste raul acum, desi unii inteleg prin profit maxim facut prin orice mijloace binele (al lor desigur) .
            Gandeste-te ca spre exemplu in Suedia multi au murit la inceput in caminele de batrani, in general oameni cu mai multe boli asociate care citez din memorie au trait peste speranta medie de viata .
            Acum, gandeste-te in Romania, sau Franta chiar, unde foarte multi parinti/bunici in varsta sunt in grija familie, acasa . Gandeste-te ca nu ai restrictii, exista un virus asa, si apar doctori care spun ca trateaza sute de pacienti cu rezultate bune … pai daca Guvernul oricare ar fi el nu incepe de a doua zi sa studieze in regim de urgenta problema … ies oamenii in strada … adica nu-ti lasi parintele sa moara cu zile daca exista tratamente sigure, ieftine, eficiente !!! Mori cu ei de gat !!!
            S-a actionat pe mai multe paliere, este clar ca s-a dorit PRELUNGIREA PANDEMIEI, oamenii simpli sunt cei mai buni aparatori ai democratiei, vedem si noi presa ce a ajuns …
            Incepand de la faptul ca Trump a interzis zborurile care veneau din China desi OMS spunea atunci ca nu exista probleme, apoi faptul ca OMS a recomandat sa nu se efectueze autopsii (cea mai buna metoda de a cunoaste mecanismele prin actioneaza o boala mortala), cand a aparut in Germania un doctor de notorietate care a spus citez din memoria ca in urma autopsiilor efectuate a constatat ca din pacate toti pacientii ar fi murit in decursul anului respectiv atat de bolnavi erau … alt medic de renume din Germania a demonstrat in laborator ca virusul de pe suprafete nu se mai poate replica, adica nu poate infecta pe nimeni, este inactiv … lista de coincidente este LUNGA ..
            Nu am vazut de la inceput o lista clara cu sfaturi utile pentru populatie, vitamine, Zinc, pulsoximetru, aer curat cat mai mult, reducerea consumului de alcool, zahar, reducerea stresului (din contra, terorismul de stat a atins un apogeu nemaintilnit) . Doar geci de piele, pupincuristi, habarnisti, teroristi !

        • H&R Răspunde

          Este interesant ca cei care nu prea se spala nu au nici pe dreacu. Iar care se spala si sunt cu igiena buna , curata pica ca mustele toamna.

          • Cetateanul

            Mai in gluma sau mai in serios … de ani de zile imi spal hainele doar la program de doua ore plus optiunea extra apa . Detergentul care ramane pe haine poate sa fie extrem de toxic la o expunere indelungata, se stie, se cunoaste …
            Sapunuri si sampoane doar “made in Romania” naturale . De fapt si detergent folosesc doar autohton .

  2. Golf Răspunde

    @cetatene, am mai postat această audiere în senatul american al Dr. Pierre Kory în care vorbește despre miracolul ivermectină. Coco 19 bineînțeles că a respins astfel de informații, știi tu, nu corespunde narațiunii.

    https://youtu.be/Tq8SXOBy-4w

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.