Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Captură în județul Satu Mare. Șofer prins la volanul unei mașini pline cu țigări

Captură de țigări în județul Satu Mare. În această dimineaţă, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare a fost declanşată o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 07.00, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare au oprit pentru control, în localitatea Medieşu Aurit, jud. Satu Mare, un autoturism marca Opel Meriva, înmatriculat în România. Maşina era condusă de către un sătmărean, în vârstă de 48 de ani. La controlul sumar al autoturismului, poliţiştii de frontieră au observat, pe bancheta din spate, o cantitate de ţigări.

Maşina şi persoana au fost conduse la sediul S.T.P.F. Satu Mare, iar după inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 780 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare de 9.126 de lei. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și efectuează verificări specifice în vederea documentării întregii activități infracționale.

Sursa: Poliția de Frontieră

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.