Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Inundații în județ. Șanțuri pline cu apă, oamenii nu pot intra în curte

Ploaia face ravagii în județul Satu Mare. Precipitațiile au lăsat în urmă șanțuri pline cu apă, iar unii sătmăreni au ajuns să fie ”blocați” în afara gospodăriei.

Este și cazul unui sătmărean din localitatea Doba ce ne-a trimis câteva fotografii pe adresa redacției. Omul spune că șanțurile nu au mai fost curățate de ceva timp și s-au umplut cu apă, iar accesul în curte a devenit o adevărată ”aventură”.

De asemenea, acesta a mai spus că a fost până la primăria din localitate pentru a cere ajutor, însă nu a găsit pe nimeni.

5 comentarii

  1. English pacient Răspunde

    Nu știu care vă e problema! Dacă ploaia are mască poate să vină liniștit. Și oricum nu vi s-a spus să stați în casă?🤪 Să vă protejați de corona adică.

  2. Vulpea bi_polara Răspunde

    Ce chestie… . Ditamai cosmelia, cu tot cu kitcsul de rigoare cocotandu-se pe balcon, si cetateanu so zgarcit la un sant cu functie de autocuratare. De necrezut, in sec XXI, in mijlocu gradinii maicii domnului, unde ai spune ca toate merg struna.

    • urbanism Răspunde

      @vulpe. Mda, dar vezi că asta e o coșmelie sărăcăcioasă față de ce lăsase în urmă la Certeză. Dar are omul viloi în Sătmar? Are! Și-a obturat cu mânuța proprie scurgerea pluvială? Și-a obturat! Nu de alta dar se vede în minim 2 poze. Cine e de vină? După el primarul. Măi-măi copiii! Așa faceți și cu autoritățile din France, UK, Espana sau de oriunde când aveți treabă cu ei? M-aș mira.

      • Vulpea bi_polara Răspunde

        La vara parca vad ca se va plange de seceta. In alta ordine de idei, fraier cetateanu. De umplea santurile cu moloz si tragea un gazon deasupra se scotea…nu avea probleme cu apa si isi marea si curtea cu vo 3 ari. Pai daca olandejii pot, el de ce nu?

  3. Vulpea bi_polara Răspunde

    Tot privind si reprivind pozele, stau si ma intreb cum de bombardierului petitionar nu io trecut prin minte sa-si faca la aceeasi inaltime podetul pt pietoni cu cel pt masina. Ca vad ca se plange degeaba, are pe unde trece santu si fara sa se ude pe gumari,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.