Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Prima sătmăreancă vaccinată împotriva COVID-19: „Ca și reacție adversă am avut doar durerea din locul vaccinului”

Prima sătmăreancă vaccinată împotriva COVID-19. Anamaria Roatiș este prima sătmăreancă vaccinată cu noul vaccin împotriva Covid-19, potrivit Obiectiv-SM. Ea este stabilită în Marea Britanie de câțiva ani, iar în prezent lucrează ca farmacist în Bristol. Datorită meseriei pe care o are și care presupune contactul permanent cu persoane posibil infectate cu COVID-19 aceasta a primit din partea autoritățile engleze propunerea de a se vaccina, propunere pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri, mai informează sursa citată.

„Nu ne-a impus nimeni vaccinarea. A fost o propunere transmisă către noi, fiind in contact cu multe persoane, o propunere pe care am acceptat-o fără să mă oblige cineva. În data de 1 ianuarie am și primit programarea pentru vaccin, care a avut loc în data 2 ianuarie. În mod normal criteriile de vaccinare sunt extrem de stricte, dar noi am avut acest privilegiu fiind parte a sistemului național de sănătate. Citind o bună parte a raportului înaintat de producători am ajuns la concluzia cp riscurile de complicații în cazul unei infecții cu acest coronavirus sunt mult mai mari decât riscurile ce le presupune vaccinarea. Ca și reacție adversă am avut doar durerea din locul vaccinului, care a trecut repede și care e specifică oricărui alt vaccin, cum ar fi cel antigripal.”, a declarat Anamaria Roatiș pentru Obiectiv-SM.

 

4 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Felicitari Anamaria! Sanatate maxima si mult succes in continuare!

  2. Inglis Răspunde

    Du-te tu la coafor

  3. Euh Răspunde

    Auzi inglis,tu esti cheala?Daca nu,voi avea EU grija!!!

  4. San Răspunde

    Bravo! Dar când va fi prima sătmăreancă din rândul populației (cat. III) din Satu Mare, Vaccinată anti Covid-19 va fi și mai bine. Celorlați anti-vaccinisti, le urez Baftă la expunea și înfruntarea liberă a virusului cât și a deșteptăciuni pe care o dețin în mintea ne-formatată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.