Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Restaurantele închise, ștrandul de la Mihăieni plin

În vreme ce restaurantele din Satu Mare sunt în continuare închise, ștrandul de la Mihăieni și-a deschis porțile. Zeci de oameni s-au înghesuit astăzi în bazine, distanțarea fizică fiind inexistentă.

O fotografie în care apar zeci de persoane într-un bazin de apă termală la ștrandul Mihăieni din județul Satu Mare a fost postată astăzi, sâmbătă, 2 ianuarie, pe Facebook și a stârnit o mulțime de comentarii care atrăgeau atenția asupra riscului de infectare cu Covid-19.

 

36 comentarii

  1. Dan Bilzerian Răspunde

    Unde vreti sa socializeze lumea? Undeva trebe sa mai iesim. Covidu’ p..ii

    • Avg Răspunde

      Pai sa socializeze pe retele……, ca asta e deja transmitere in masa a virusului. Mai ales ca vine valul 3 si noul virus adus din Anglia care se transmite mai repede si afecteaza tinerii.
      Apa termala nu dezinfecteaza, iar temperatura la care virusul se dezintegreaza este de 70 grade Celsius.
      Cu vizitele astea de sarbatori, cu cei veniti din strainatati fara testare/carantinare, cu lumea care nu mai are grija, cu antivaccinistii, o sa fie probleme….

      • Manea Răspunde

        Plus că sunt mulți infectați care nu se izolează . Cunosc personal câțiva … și sunt oameni cu școală ( cel puțin așa pretind dumnealor ) . Dar știi cum e la noi , dacă eu m-am îmbolnăvit , tu de ce să scapi ? S-a trecut de mult timp de la ” să moară capra vecinului ” , la ” să moară vecinul și să-mi rămână mie capra lui ” . Crezi că-i pasă cuiva că iși îmbolnăvește bunicii sau părinții ? Abia scapă mai repede de ei și rămân cu case , terenuri , etc. Problem solved nice & easy .

      • Cetateanul Răspunde

        In Anglia nu a crescut mortalitatea generala … apa, aerul si … sunt conditiile de baza !

        • Avg Răspunde

          De aceea de o saptamana este record de infectii, cu toate ca numai stiu ce restrictii sa bage….

      • Golf Răspunde

        @avg mai fă pauză de la informațiile mass media și valurile de coco vor dispărea și frica ta de viruși și bacterii la fel.

        Dacă ai conștientiza câte zeci de kilograme din greutatea ta corporală este dată de viruși și bacterii propaganda nu te-ar mai afecta.

        • Profesorul Răspunde

          Ai informatii vagi, in oameni raman numai virusul hiv si herpes, hpv,cantitatea este infima, sub o zecime de gram. Cantitatea de bacterii este in jur de 2kg.

    • Gusteru Răspunde

      Ce socializare , ca inainte de pandemie statea lumea in jurul unei mese ,langa o cafea sau bere si butonau de zor telefoanele .????????

  2. Sm Răspunde

    Covidistii la vaccinare cu voi și veți fi nemuritori. Lăsați “prostimea” să moară și rămâneți numai voi inteligenții cu mască și vaccinați.

    • gogu Răspunde

      Problema e că până ce vaccinul este disponibil pentru toată lumea, prostimea îi omoară și pe ăia care au respectat tot ce li s-a cerut. După ce vaccinul e disponibil, nu cred că îi va păsa nimanui de prostime. Așa ar putea zice si bețivanii: “Lăsați-ne să conducem în stare de ebrietate, mergeți voi cu alcoolemie 0! “

    • Dan Bilzerian Răspunde

      @Sm Ai dreptate

    • Cetateanul Răspunde

      In Anglia mortalitatea generala nu a crescut in 2020 … ranjitorii astia cu vaccinurile lor …

      • No Facebuci Răspunde

        Total fals, multi cred doar prostiile de pe retele sociale.
        Correct, although the number of deaths in recent weeks far exceeds the number at the same point in any recent year.

  3. Sm Răspunde

    @Gogule, îi omoară pe dracu. Povestea asta cu asimptomaticii e o găselniță să îi facă și pe oamenii sănătoși bolnavi. Uită-te cum a înflorit industria farmaceutică, câte farmacii sunt,au depășit numărul barurilor. La tv toată ziua publicitate la medicamente, așa zise suplimente alimentare. Dar,fiecare crede ce vrea. Băgați medicamente în voi cu pumnul, că e sănătate curată.

    • Lady GaGa Răspunde

      Aberezi am frate care i-a fost rau3 saptamani, si acuma oboseste repede, gandirea nu este totdeauna rapida sau limpede, , si nevasta nimic, amandoi cu teste pozitive.

  4. Satmarean 1 Răspunde

    @sm. Ai avut covit ? Daca nu taci nu mai vb. Pe tine asta de deranjaza ca au facut profit firmele farmaceutice? Si in timpul razboiului unii s- au imbolnavit. Da sunt si asimtomatici. Cunosc personal. O fam care locuiesc in aceasi casa, el asimtomatic,ea simtome medii, soacra pe oxigen . inca in spital. Asa taci dracului.

    • Satmarean 1 Răspunde

      Ce e aia covit????🤔😱☹😧

      • Sm Răspunde

        Intreaba-l pe @satmarean ce înseamnă și “asimtomatic” ,nu numai “covit” . Cred că are creierul pe oxigen. Vai de el,tv-ul i-a spălat creierul. Ăia din piscina și-au asumat toți faptele lor. Vreți să fiți feriți de boală, evitați locurile aglomerate, purtați mască,dezinfectati-va,vaccinati-va. Așa zice la publicitate. Domnul fie cu voi! O duminică plăcută.

        • Gil pietrar Răspunde

          Ce insemna sa ai presa online sa nu știi ce insemna sa ai 20 de angajați sa trebuiască sa dai salarii

  5. Satmarean 1 Răspunde

    @ sm. Corectez. In timpul razb s-au imbogatit.

  6. gogu Răspunde

    Din păcate ai descris perfect cum reacționează unii oameni, dar trebuie să acceptăm faptul că nu toată lumea e la fel. Luna trecută îi dezbăteam bunicii mele rețeta lunară, iar în fața mea era un domn care, la îndemnul soției lui, a cumpărat o plasă de medicamente, nu de nevoie, ci preventiv, a spus-o chiar el. Eu însă o văd altfel… cred că trebuie să respectăm măsurile impuse tocmai pentru a nu ajunge să băgăm medicamente în noi cu pumnul, dar fiecare e liber să creadă ce vrea, atâta timp cât nimeni nu are de suferit de pe urma gândurilor acestuia.

  7. Satmarean 1 Răspunde

    De ce scrii cu pseudonimul meu. Pt a creea confuzii nesimtitule?

    • Satmarean 1 Răspunde

      Dar ce înseamnă totuși covit??? Ceva vitamină nouă?? Dai cu părerea supăratule despre ceva dar nici numele nu știi a scrie corect??? Trebuia să fii mainatent când mergeai la școală.

  8. 😂😂+Bika+😂😂 Răspunde

    Cum adica restaurantele sunt inchise?!?
    Bine cã CAPRICI in mall e deschis! 👀
    Si nu numai asa zisã terasa e ocupatã, ci se stã frumos si la mesele sin interiorul restaurantului! 😳
    Politia nu se autosesizeazã? Sau merge pe mâna domnului Fusle…? 🙏

  9. dr.raed Răspunde

    in oras doar barurile lui fusle sunt deschise

  10. Cetateanul Răspunde

    Ce program aveti maine ? Ma duc si eu !

  11. Gogo 👽 Răspunde

    Hmmm.. foarte interesant ce spui. Buna observatie! 🏆

  12. Gogo 👽 Răspunde

    Inseamna ca daca ma cheama Fusle, sunt mai presus de lege?

  13. radical2 Răspunde

    Cand cunosti pe cine trebuie, iti permiti. :))

  14. radical2 Răspunde

    Tara de cct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.