Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

FOTO/VIDEO. Mani Gyenes s-a întors acasă. Colegii i-au pregătit o primire spectaculoasă

Emanuel Gyenes s-a întors acasă după performanța obținută la Dakar 2021, iar cei de la Autonet i-au pregătit o primire spectaculoasă. Riderul sătmărean s-a întors cu două trofee și le-a mulțumit colegilor pentru încurajările primite.

Emanuel ‘Mani’ Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, s-a întors de la cel mai solicitant rally-raid din lume, iar colegii săi de la Autonet Import i-au făcut o primire demnă de un mare campion. Mani a povestit cum a reușit să revină în forță după accidentarea suferită la piciorul drept, să încheie competiția între primii 25 la general și să se întoarcă acasă cu două trofee.

Mani Gyenes a reușit o performanță extraordinară la Dakar 2021, reușind nu doar o clasare între primii 25 la general, ci și două prezențe pe podium. Astfel, pilotul sătmărean s-a întors acasă cu două trofee, unul chiar la cea mai dură clasă din raliu – Original Malle Moto (fără asistență tehnică). La general, Mania terminat pe locul 23, la 08 h 48 min 14 sec de câştigător. Sătmăreanul, care era campionul clasei Malle Moto (fără asistenţă tehnică), a încheiat anul acesta pe locul al doilea, la 01 h 02 min 05 sec de lituanianul Arunas Gelazninkas. La clasa Marathon, pe care Gyenes a câştigat-o în 2011 şi 2015, pilotul echipei Autonet s-a clasat al doilea, la 05 h 06 min 39 sec de spaniolul Tosha Schareina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.