Ultima actualizare: azi, 14:04
Locale

FOTOGALERIE. Circulație în condiții de iarnă în Satu Mare. Au avut loc mai multe accidente

Circulație în condiții de iarnă la Satu Mare. Șoferii care sunt nevoiți să circule prin municipiul și județul Satu Mare trebuie să știe faptul că drumurile județene și din municipiu sunt pe alocuri greu de parcurs, fiind alunecoase și acoperite cu zăpadă. Arterele principale au fost curățate de mai multe ori, dar pe multe artere secundare utilajele de deszăpezire încă nu au ajuns.

Din cauza drumului alunecos, un șofer a intrat în șanț pe drumul dintre Satu Mare și Viile Satu Mare, un alt șofer a intrat cu mașina într-o conductă de gaz.

Recomandăm șoferilor să nu pornească la drum dacă nu au mașinile pregătite de iarnă.

Citește și:

5 comentarii

 1. Toteu Răspunde

  Curatate pe naiba mergeti prin județ sa vedeti ca nu au fost curatate deloc

 2. Toteu Răspunde

  Curatate pe naiba mergeti prin județ sa vedeti ca nu au fost curatate deloc

 3. Haha Răspunde

  Io propun sa mai stam 2 zile ca se topeste zapada . Pana atunci ii trimitem bezele primarului iubit si prefectului si mai …

 4. Gaborel azi Azorel Răspunde

  cine a curatat de mai multe ori? abia in jur de ora 14!au iesit primele sararite .Gaborel se plimba prin zloata si il durea in bascheti sau la palarie! in zona centrala era asternut bine pe sosea si trotuare dar Gaborel era voios! si o sa tot fie inca 4 ani! abia pe la 18.30 pe arterele principale era “la negru” pe strazile secundare nici acum! poate maine ca zice ca se incalzeste!pe la 19 un “utilaj”,adica o bomba de tractor se stricase pe Lucaciu …
  Generalul Iarna iar ne-a prins nepregatiti!

 5. Sîca Răspunde

  Puneți mașinile jos ,dacă nu vă convine .Trăim intr-o țara in care avem 3 luni anotimp de zăpadă .
  Faceți pe voi la 2 cm de zăpadă . Obișnuiți-vă ….soferi de carton ..! Ia intrebați-vă bunicii , sau soferii actuali mai in vîrsta ,cum se impraștia nisip doar la urcarea la pantă .. și ce drumuri..? ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.