Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

FOTO&LIVE. Mica Unire, sărbătorită la Satu Mare! Hora Unirii, adaptată pentru pandemie

Mica Unire, respectiv Ziua Unirii Principatelor Române, a fost sărbătorită solemn, în această dimineață, la Satu Mare în cadrul unei ceremonii care a avut loc la statuia lui Alexandru Cuza din fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

Astăzi, când se împlinesc 161 de ani de când au fost puse bazele Statului Național Unitar Român, iar autoritățile sătmărene, politicieni, artiști, dar și cetățeni, au depus coroane la statuia lui Alexandru Cuza și au cântat melodii specifice acestei zile.

VIDEO LIVE:

În ciuda pandemiei, oamenii nu au renunțat la tradiționala horă a unirii. La final, a avut loc o horă mai diferită față de cea din anii trecuți, de această dată având la bază respectarea restricțiilor impuse de pandemie.

VIDEO HORĂ:

 

10 comentarii

  1. m Răspunde

    Cănd asa-zisele oficialităti depuneau UNICA …COROANĂ in mijlocul străzii a rămas un unic asa-zis parlamentar gălbejit,mic,zgribulit…Cine il recunoaste pe Cosma calul, a nimerit-o!
    Cine dracu i-o fi pus pe ultimii oficiali să se intoarcă cu curul spre multime pe timpul festivitătii?Ăstia chiar sunt idioti si ei nu stiu?

    • Adi Răspunde

      Domnu primar vă pute orice eveniment românesc ,doar cele ungurești trebuie promovate .Să știți că ponderea de bani mai mare vine de la români și de acolo comisioanele aferente .
      Dar tot ce este românesc pute .

  2. Eu Răspunde

    De unde naiba tot scoate-ti pensionarii nevaccinat la sarbatorit. La vot nu sau ingesuit numai de sarbatorit in strada va arde .

  3. m Răspunde

    Scârboase de-a dreptul comentariile ungurilor!

  4. m Răspunde

    Eram la muncă in schimbul trei dupa alalaltăieri când lucram pro bono !Te satif….te?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.