Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Incidența COVID-19 | Cinci localități din județul Satu Mare, în scenariul roșu

Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul localităților județului Satu Mare.

Cinci localități din județul Satu Mare se află în continuare în scenariul roșu. Municipiul Satu Mare și alte peste 15 localități din județ se află în scenariul galben.

Lista completă:

25 comentarii

  1. Danger Răspunde

    Noua tulpină de COVID, pericol pentru copii. Ioan Gherghina: Cei din jurul copiilor sa se vaccineze.
    Copiii erau mai ocoliti ca frecventa si chiar si cu cazuri grave, dar aceasta tulpina este de 70 de ori mai contagioasa fata de copii decat este forma clasica. Si atunci, si copiii, si adultii sunt deopotriva infectati. Nu avem vaccin pentru copii sub 16 ani.

    Trebuie ca cei din jurul copiilor sa se vaccineze, toti, toti care ingrijesc copiii si care instruiesc copiii. Trebuie sa aiba teste facute si trebuie sa fie vaccinati. Merg sau nu la scoala? Toate persoanele, daca vrem sa ocrotim copiii, trebuie vaccinate. Altfel, copiii nu sunt in siguranta, e clar!”, a spus medicul Ioan Gherghina

    • Danger Răspunde

      Sunt danger si pentru mine insumi. Atata tot vad peste tot boala si pericole ca sigur nu o sa aiba un sfarsit bun pentru mine. Dangeeeer! Coviiiid! De emotie si frica abia am reusit sa copiez si articolul de mai sus. Oare daca vede covidul ca mi-e frica de el poate ma va ocoli?

    • ... Răspunde

      Faza doi sunt animalele de companie. Faza trei sunt minorii.

  2. Romanu Răspunde

    Scri gozuri dute bea un pahar de apa

  3. Monsieu Răspunde

    In Franta incepe sa faca ravagii mutatia : Marseille4, mult mai “tare” si distrugatoare ca si cea de anglia, si se lipeste de cei trecuti prin covid “clasic”.
    Sunt curios cand vor gasi autoritatile romane, ca aia de anglia se inmulteste pe zi ce trece.

    • Monsieu Răspunde

      Și când va apărea varianta de Congo sau de Amazonas la noi? Sau cea de Arabia? Sau varianta indochineză? Aștept când vom găsi virus și pe Lună. Da, da! Și acolo!

  4. OȘAN Răspunde

    Mint de îngheață apa cu DSP în frunte gunoieri

    • Alain Delon Răspunde

      Virusul asta e asa de nou ca romanii ,presa ,tv -urile nici nu au auzit de ea …
      The move came as COVID-19 related deaths and cases increased in France, which has the world’s seventh-highest death toll from the coronavirus. There were 20,177 new, confirmed COVID cases in the last 24 hours and roughly 170 more deaths.

      Authorities said one reason for the decision in Marseille was the discovery of the new variant of COVID-19. Twenty-three people suspected of coming into contact with the new variant had tested positive for COVID, said the local health body.

      • ... Răspunde

        Toate aceste mutații ale virusului demonstrează cu vârf și îndesat ce am afirmat încă de la începutul pandemiei. O să ajungem acolo că degeaba avem vaccin că virusul atâta se tot modifică că aceea vaccinare nu o să mai valoreze mare lucru. Să nu am dreptate. Dar un virus atât de instabil nu este ceva natural. Asta se învață unde trebuie.😱🤮😤🤯😣
        Aștept în schimb anunțul oficial al Chinei prin care se angajează să achite toate cheltuielile tuturor țărilor din cauza pandemiei. Doar ei au cauzat-o și doar ei au o economie în continuare în creștere. Deci au de unde. De o vreme încep să înțeleg de ce există aceea ură viscerală a japonezilor față de chinezi. Și asta nu de azi de ieri.

        • Altu Răspunde

          Ciudat,nu, într-o țară cu peste un miliard de oameni care trăiesc ca sardelele virusul a dispărut. În timp ce în restul lumii proliferează. Totuși , aștept să ne explice cercetătorii care au descoperit vaccinuri peste noapte,de ce sunt afectate doar anumite persoane,de ce la copii nu prea se manifestă cu toate că celelalte coronavirusuri afectează în general copiii și bătrânii,de ce,de ce. Sunt mulți de ce,dar nimeni nu dă răspunsuri, doar te fac prost și ignorat dacă nu accepți vaccinul. Iar campania de vaccinare e un fiasco total.

  5. ... Răspunde

    @Altu, nu e nimic ciudat sau accidental. uite ce declară fostul prim-ministru englez pentru binele comun etc., etc., etc.! Și să nu spună careva că sunt negaționist sau că nu am zis-o!
    https://www.cotidianul.ro/tony-blair-pasapoartele-de-imunitate-sunt-inevitabile/
    Fostul premier britanic Tony Blair consideră că guvernul de la Londra trebuie să profite de președinția G7 pentru a impune un sistem global de pașapoarte de imunitate.
    Într-un raport detaliat al Institutului Tony Blair se arată că guvernul Marii Britanii trebuie ”să pună crearea unui sistem global de permise de călătorie” pe agenda G7. Blair a spus, într-un interviu pentru The Telegraph, că pașapoartele de imunitate, pentru cei vaccinați, sunt „inevitabile” și că guvernul britanic trebuie să ”preia inițiativa” și să se folosească de președinția G7 pentru a implementa un „prim pas critic” spre adoptarea globală a acestei scheme de călătorie.
    Blair a remarcat două probleme în aplicarea acestui plan, care țin de suveranitate. ”Una este că fiecare face lucrurile în felul său, ceea ce este mult mai haotic și mai greu de gestionat. În al doilea rând, există un set de reguli care nu ne bucură deloc acumi”, a spus Blair, cu referire la legile statelor națiune. El a mai adăugat că un proiect pentru un pașaport internațional de imunitate este esențial pentru „reconectarea” planetei.
    Deci vom ajunge acolo că trebuie să ni se permită ca să putem călători! Deci nu mai este dreptul de libera mișcare! Ce să mai vorbim de Schengen!?!? Adio!
    În această idee trebuie să te și înregistrezi online pentru vaccinare! Ei ca autorități nu pot conduce un registru electronic? Cât de înțeapă îți trece în două secunde și datele. Tot trebuie să aștepți câteva minute până poți pleca. Dar nuuuu! Pe deasupra dacă nu ești înregistrat online nu poți primi vaccinul! Mai bine se aruncă! Dacă cineva pricepe să-mi explice.
    PS. Sunt de niște săptămâni eligibil dar nu reușesc să mă programez și nu sunt vreun moș analfabet. De 4 ori am încercat dar nu sunt poziții disponibile. Mă gândesc cu groază cum se descurcă bătrâneii. E o bătaie de joc toată campania. Și când începe semestrul 2 și se deschid școlile curând va începe showul.

  6. Lucifer Răspunde

    Să-şi introducă vaccinul cei slabi de înger, în fund, precum beţişoarele apoi să le ducă la nănăsoi şi guriţă, fiindcă bieţii ăia gălbejiţi, mda… muncitori oameni, o să le găsesc altceva mai bun de făcut… Oricum Apocalipsa va veni, cu sau fără dorinţa voastră. Voi oamenii, nu încetaţi să mă uimiţi deloc. Da’ toată lumea dă vina pe mine pentru relele care se întâmplă în viaţa voastră, dar nu ştiţi că aveţi puterea de a decide. Însă eu nu mai pot, odată ce am fost alungat de acolo de unde nu trebuia.

    Carpe diem!

  7. Gyuri Răspunde

    Această pandemie va începe să se stingă din ziua când vom înceta să vorbim despre ea.
    Nu va mai avea popularitate si atunci oamenii politici sau mass-media își vor indrepta privirea spre alte orizonturi. Nu va mai aduce rating si va fi uitată.
    Țin să menționez că am fost infectat. Boala există.

    • ... Răspunde

      Această pandemie se va termina când trebuie și va avea exact atâtea victime cât este necesar. Cred că au trecut minim 6 luni de când am afirmat asta. Văd că este valabil în continuare.
      În altă ordine de idei. Am văzut mai de demult un film cîasic despre lupta zeităților atotputernice druide din Britannia medievală și religia creștină. Creștinismul nicicum nu reușea să prindă rădăcini din cauza zeilor druide foarte puternice. Apoi încet oameni i-au uitat, nu i-au mai pomenit, nu i-au audus jertfe. Așa au dispărut. Cam așa e și aici. Căutăm cu lumânarea deci normal că găsim. Sunt prea multe lucruri care bat la ochi în toată tărășenia asta. Dar asta e.
      În paranteză am avut covid și eu deci nu neg existența. Doar că există o impresie generală a omului simplu că totul este umflat cu pompa.
      PS. Mă gândesc că cei 6 nefericiți decedați în incendiu sunt băgați la statistica covid, nu?

      • @... Răspunde

        Asta te preocupă, unde au fost înregistraţi? Esti sinistru!

        • ... Răspunde

          Eu sunt sinistru? Eu umflu datele? De la începutul pandemiei se procedează așa. Dacă ai date eronate concluziile fi pot fi decât la fel. Dar nu ai de unde a înțelege asta. Înainte de pandemie dacă medicul legist nu făcea autopsie îl putea mânca pușcăria. Acum brusc am suprascris o știință întreagă o meserie.

          • Satmarean

            Tu faci baie zilnic in insulina, o belesti sigur daca te prinde covidul

          • ...

            Și tu faci @satmarean dar ție organismul ți-l produce singur! Ește așa de înapoiat că deja doare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.