Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Maramureșean oprit de polițiști în Satu Mare. Permisul ”ucrainean” i-a adus dosar penal

În data de 21.01.2021, în jurul orei 17.25, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce acționau pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie, pe raza localității Supuru de Jos, au oprit un autoturism pe DN19A, condus de un bărbat de 51 ani, din județul Maramureș.

La efectuarea controlului, cel în cauză a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile din Ucraina care nu prezenta elementele de siguranță. Verificările efectuate de polițiști au relevat că bărbatul nu posedă permis de conducere de nicio categorie eliberat de autoritățile din România.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul  infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Tot ieri, 21 ianuarie, în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au depistat în trafic, pe DJ195C, între localitățile Moftinu Mic și Sânmiclăuș un bărbat, de 47 de ani, din Moftinu Mare, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere de nici o categorie. Polițiștii au întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.