Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Pericol de inundații în județul Satu Mare. Se topește zăpada

Pericol de inundaţii în judeţul Satu Mare după ce se topeşte zăpada. O atenționare de Cod galben de inundaţii a fost emisă de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor pentru judeţul Satu Mare până luni, 25 ianuarie.

Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 72 de ore, ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă, precipitaţiilor prognozate, propagării şi influenţei evoluţiei formaţiunilor de gheaţă se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE, după cum urmează:

COD GALBEN:

În intervalul 22.01.2021 ora 22:00 – 25.01.2021 ora 24:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Tur (judeţul Satu Mare).

Un comentariu

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Incredibil. Pai pochii aia cu rugaciunile supravegheata de primare n-or stiut ca, cu exceptia iordanului, apa o ia la vale. I-or facut pe plac polgarului, da acum or dat bataie de cap la altii. La fel ca puscariabilu din Constanta, care o alungat covidu din tarlaua lui cu incantatii si falfait de prapori, da nu so gandit ca covidu va fugi la colegii lui, ca undeva trebe sa se aciuieze si el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.