Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

VIDEO. Slalom cu bicicleta printre mașini, în sensul giratoriu de la Burdea

Slalom cu bicicleta printre mașini, în sensul de la Burdea din Satu Mare. Un biciclist a fost filmat în această după amiază făcând slalom printre maşini în sensul giratoriu de la Burdea. Bărbatul circula cu bicicleta pe ninsoare, având o vestă reflectorizantă de la o firmă de securitate.

El a reuşit să traverseze mai uşor sensul giratoriu dinspre bulevardul Cloşca spre podul Decebal decât unele mașini.

20 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Mai sunt eroi si pe drumuri

  2. Satmarean Răspunde

    Inconștienți. Tăți trougherii !!!

  3. Driver Răspunde

    Acum un an un pieton a facut tot acolo slalom, ala nu a avut noroc, a dat camionu peste el.

  4. Bogu Răspunde

    Am pierdut 1 minut si am vazut cum un biciclist respecta legea. Nu se vede unde face slalom sau ma rog, alte peiorative la adresa acestuia. INSA, soferul la minutul 0:40, forteaza intrarea in sens iar restul soferilor blocheaza circulatia in sens. Ar fi bine sa se cunoasca si respecte legidlatia rutiera, poate chiar o lege care sa oblige participantii la trafic sa se retesteze abilitatile si cunostntele la un interval de timp.

  5. altu fără bmw Răspunde

    Biciclistul săracul nu are până la urmă nici o vină. Pentru că și el este participant la trafic, nu? Și ca atare trebuie să circule pe drum pentru că pistele sunt undeva printre vise încă la noi. Deci. A încercat să circule și el pe drumurile publice ale orașului. Adică în jungla din oraș. În sensul giratoriu la noi are prioritate cine apucă. Codul rutier este ceva facultativ. Am mai spus-o. Vizionând materialul video nu pot să nu mă mir că sunt de fapt puține tamponări la Burdea. La stilul cum se intră și se iese din sensul giratoriu adică.

  6. apropo Răspunde

    Asta da articol inutil… Doar dacă nu faceți cumva reclama mersului pe bicicleta și mobilității urbane…?

    • ecologist Răspunde

      Nu e inutil @apropo. După cum se poate constata din filmare respectivul are și picioare și știe să le și folosească!?!?😱 Ar ieși un reportaj minunat pentru ceva post tv pentru că prezintă această specie (biciclistul) pe cale de dispariție în habitatul său natural😱😪🤪
      Acum serios între noi fie vorba trebuie să ai curaj nebun ca pe astfel de vreme și pe deasupra vineri să circuli cu bicicleta la Burdea.

  7. +++ Răspunde

    De când au pus al doilea semafor pe Octavian Goga lângă parc, giratoriu este mereu blocat la orele de vârf. Bicicleta până la urmă, ar fi o soluție în viitor. Deja e sufocat orașul. Nu ai unde să mai arunci un pai.

    • ecologist Răspunde

      Orașul chiar nu este mare. În jumate de oră parcurgi lejer de la un capăt la celălalt. Mulți merg cu mașina din comoditate sau pentru că nu vor să-și riște integritatea corporală mergând cu bicicleta. Dacă am avea niște trasee cap-coadă și nu doar niște porțiuni sub formă de dungi albe pictate pe trotuar care se tot întrerup și oricum sunt ocupate de mașini atunci sunt sigur că mult mai mulți ar circula cu bicicleta. Nu poți fluidiza traficul pentru că niciodată infrastructura rutieră nu va face față numărului de mașini noi introduse în trafic. Asta e valabil oriunde. Eu aștept nu niște proiecte scifi visate ci ceva concret. Că doar vrem cu toții să trăim în oraș nu să ne mutăm de tot.

      • Anonim Răspunde

        Buna 1995 erau multe biciclete dar datorita uni ziar local care a făcut o campanie în potriva bicicliștilor ca vezi doamne încurcă circulația lumea e renunțat la biciclete In Cluj Napoca se poate folosi bicicleta oare noi suntem mai mai ….

        • corector Răspunde

          Punctele ălea trei de la sfârşit trebuiau folosite mai devreme. Ai pierdut ocazia.

        • urbanism Răspunde

          Da pentru că cineva a considerat că bicicliștii stau în calea așa-zisei dezvoltări. Apoi de aia sunt așa subdezvoltate Țările de Jos și spațiul scandinav, mă gândesc, nu? 😱😪😤😭🤮🤯
          Tot ce înseamnă urbanism la noi în oraș e o catastrofă ambulantă, o cârpeală continuă. Nu știu când avem de gând să finalizăm odată PUG-ul nu pentru că este deja jenant.

  8. cetatean Răspunde

    A circulat corect fara sa incurce circulati !

  9. Ionica Răspunde

    Toti obezii se duc 1 km pana la mall cu masina . Ia luati bicicleta si faceti miscare grasilor

  10. Lili Răspunde

    29 Ianuarie cu bicicleta???
    Codul rutier??
    Acest gen de inconstienti vor sa ajunga ei la spital/morga si altii la puscarie??

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu e zăpadă deci se poate circula lejer cu bicicleta. Asta cu data nu e ca la schimbatul anvelopelor.

      • H&R Răspunde

        @altu, nici anvelopele nu se mai schimba dupa data de calendar. daca te prinde zapada in august si faci accident , ai dat-o in bara.

  11. Unu' Răspunde

    Singura nelegalitate pe care a săvârșit-o biciclistul a fost că și-a continuat deplasarea pe bicicletă, pe trotuar!
    În rest, lipsa de senzațional, prostia și nepriceperea sau neînțelegerea legii duce la titluri bombastice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.