Ultima actualizare: ieri, 23:07
Locale

ACTUALIZARE. Șoferul care a omorât doi tineri pe trotuar, în Ziua de Crăciun, rămâne în arest

ACTUALIZARE. Șoferul care a omorât doi băimăreni pe trotuar, în Ziua de Crăciun, rămâne în arest, titrează ActualMM. Judecătorii au admis contestația procurorilor.

Judecătorii băimăreni și-au schimbat radical decizia cu privire situația celui ce a ucis cu mașina doi tineri pe trotuar în Ziua de Crăciun. După ce vineri, 19 februarie, judecătorii au anunțat înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar în cazul bărbatului, la ședința de azi, 23 februarie (ora 12:00), judecătorii au admis contestația procurorilor și au prelungit măsura arestului preventiv cu încă 30 de zile.

Potrivit ActualMM, acesta va fi transferat în cursul zilei de mâine sau poimâine la Penitenciarul Gherla, unde va rămâne în arest.

Știrea inițială:

Șoferul drogat care a ucis doi tineri băimăreni, în ziua de Crăciun, a fost lăsat liber de judecători. Șoferul din Sălaj, care în momentul tragediei era drogat și conducea cu o viteză excesivă, a fost scos din arestul preventiv și plasat sub control judiciar.

La două luni de la accidentul care a îngrozit opinia publică, Judecătoria Baia Mare a dat o decizie cel puțin controversată, titrează Observatornews. Șoferul care a omorât doi tineri în ziua de Crăciun, pe trotuar, la intersecția bulevardelor Republicii și Traian, a fost plasat sub control judiciar.

Redăm decizia instanței:

,,Solutia pe scurt: În temeiul art. 348 Cod procedură penală raportat la art. 242 alin. 2 Cod de procedură, art. 207 Cod procedură penală şi art. 215 Cod procedură penală înlocuieşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul MAN ANIEL SORIN, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă prevăzută de art. 192 alin. 1, 2 şi 3 Cod penal, vătămare corporală din culpă prevăzută de art. 196 alin. 1 şi 4 Cod penal şi conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive prevăzută de art. 336 alin. 2 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, măsură dispusă prin încheierea penală nr. 4145/26.12.2020 a Judecătoriei Baia Mare, definitivă prin necontestare, în baza căreia s-a emis mandatul de arestare preventivă nr. 60/UP din 26.12.2020, cu măsura preventivă a controlului judiciar prevăzută de art. 215 indice 1 Cod procedură penală, pe o perioadă de 60 de zile.

CITEȘTE ȘI:

 

 

2 comentarii

  1. dr.Raed Răspunde

    Pentru asta protesteaza si politia si procurorii si judecatorii si doctorii(toti eroii)salarii mai mari,criminali in libertate,oameni omorati de covid cati vrei,legea e facuta ptr prosti

  2. hahaha Răspunde

    Rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.