Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Adrian Cozma: ,,Liceul Tehnologic din Tășnad va avea clasă de liceu cu profil tehnologic”

Deputatul Adrian Cozma a anunțat astăzi, pe pagina sa de Facebook, că ministrul Educației s-a implicat în problema de la Tășnad, iar astfel Liceul din localitate va avea clasă cu profil tehnologic.

,,Am reușit! Liceul Tehnologic din Tășnad va avea clasă de liceu cu profil tehnologic. Nu a fost ușor pentru că numărul elevilor e tot mai mic în toată țara, iar din păcate, în continuare, migrația e foarte mare în multe localități Ministrul educației, Sorin Câmpeanu ne-a acordat sprijin pentru situația punctuală din județul nostru. Cred că e important să menținem un interes în rândul generațiilor de tineri pentru meseriile bune, de viitor, care le pot asigura o perspectivă pozitivă”, a anunțat, pe Facebook, deputatul Adrian Cozma.

 

4 comentarii

  1. Gogu Styuk Răspunde

    Uraaaaaaaaa !!! Poftim ??Ce a reusit ???!!! Primarul din Tasnad se plangea de faptul ca ministerul nu a aprobat clasa cu PROFIL TEORETIC in orasul Tasnad,respectiv FILOLOGIE,pentru ca cea cu profil tehnologic era aprobata !Si nici nu una ci doua clase de liceu ERAU APROBATE !!!! Deci pentru ce l-a mai deranjat Cozma pe ministru ??!! 😂🤣😁👍 https://www.presasm.ro/video-primarul-farcau-acuza-isj-ca-sacrifica-liceul-din-tasnad-este-un-abuz-vorbim-despre-viitorul-unor-copii/

  2. Mircea Răspunde

    Sa isi faca poza!,sa aiba si el activitate,sa nu zica lumea ca a taiat frunze la caini 4ani,peste 4ani mai vrea o tura…..incepuse sa ii placa!

    • Gogu Styuk Răspunde

      @Mircea-Tu chiar crezi ca l-a primit ministru,asa cum se lauda ?Eu n-as prea crede ca a avut timp ministrul de el ,ori daca chiar a fost la minister probabil s-o fi ales si el cu o sapca,asa ca iohannis de la trump ! Dar sa vii sa te lauzi ca ai rezolvat O CLASA de liceu tehnologic in Tasnad,cand insp.jud. anuntase inca din ianuarie ca s-au aprobat DOUA CLASE de lic. tehnologic la Tasnad mi se pare chiar de domeniul filmelor cu Stan si Bran !! Iar poza in care apare poate fi precum poza lui basescu,cea cu pixelii !😂🤣😁👍

  3. Ioan Răspunde

    Ăsta și la WC merge cu fotograful!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.