Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

COVID-19 | Crește bilanțul deceselor în județul Satu Mare

Crește bilanțul deceselor în județul Satu Mare. Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 8.458 vindecări și 173 decese cauzate de coronavirus.

Persoanele decedate, trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 53 și 85 ani, internate la secția ATI a Spitalului Municipal Carei.

La nivelul județului Satu Mare, în data de 17 februarie 2021, se află în carantină la domiciliu 681 persoane.

În intervalul 16.02.2021 (10:00) – 17.02.2021 (10:00), la nivel national, au fost raportate 62 de decese (37 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din  Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj,  Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt,  Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și  București.

6 comentarii

  1. Der Doktor Răspunde

    Variasnta de Covid Anglia B.1.1.7 s-a contopit cu varianta California ,B.1.429 rezultand un coronavirus mai usor transmisibil si mai rezistent fata de anticorpi.( deci se lipeste mai usor si face ravagii mai mari )
    https://www.newscientist.com/article/2268014-exclusive-two-variants-have-merged-into-heavily-mutated-coronavirus/

  2. mipudeco Răspunde

    Până azi, nr de persoane vaccinate în 24 de ore era ridicol de mic: nimeni nu e vinovat, vaccin nu este, centre nu sunt, oamenii mor pe rupte! De ce nu se asigură aprovizionare ca lumea cu acest ser, de ce nu se face în așa fel încât numărul vaccinaților/județ să ajungă la 100/24 de ore?

    • ... Răspunde

      Altul care pune aceeași întrebare. Mda. În acest moment procentul de vaccinați din populația județului este de doar 3%. Victorieee!!! Cu viteza asta în jumate an vom ajunge cam la 20%. De aici până la 60-70% e cale foarte lungă. Ca să nu mai spun că în toamnă este posibil ca vaccinul să nu mai valoreze mare lucru pentru că virusul ăsta deja nu mai seamănă cu ce s-a început toată pandemia asta. Dar cine sunt eu? Când nu suntem în stare în zeci de ani să achiziționăm decât 4 autoscări pentru pompieri pentru toată țara! Ca să nu spun de celelalte dotări lipsă, vezi cazul recent cu incendiul din Constanța. Adevărul e dragă @mipudeco că noi nu merităm pe acești conducători ai noștri. 😱🤮💩 Și de ce crezi tu că ei vor binele nostru?
      Câte experimente mai vor să facă pe noi???

    • gogu the Original Răspunde

      Pai azi la TV marele chief a zis ca stam cel mai bine din UE……pana si sarbii stau mai bine ca UE…..iar ungurii incep sa vaccineze cu 5 feluri , iau si ei fata la UE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.