Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

COVID-19 | Noi decese înregistrate județul Satu Mare

Noi decese în județul Satu Mare. Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 8292 vindecări și 166 decese cauzate de coronavirus.

Persoanele decedate, un bărbat în vârstă de 50 de ani și o femeie în vârstă de 69 de ani, internate la secția ATI a Spitalului Municipal Carei și un bărbat în vârstă de 47 de ani internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare.

La nivelul județului Satu Mare, în data de 14 februarie 2021, se află în carantină la domiciliu 663 persoane.

În intervalul 13.02.2021 (10:00) – 14.02.2021 (10:00), la nivel national, au fost raportate 41 de decese (21 bărbați și 20 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Botoșani, Brăila, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Maramureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timiș, Ilfov și  București.

7 comentarii

  1. Dr Haus Răspunde

    Se vede ca varianta mutanta din Anglia e mai periculoasa, incep tot mai tineri sa fie victime

    • Cetateanul Răspunde

      Oamenii incep sa dea coltul pentru ca distrugerea libertatii individuale incepe sa-si faca efectele . Terorismul de stat, grija zilei de maine, accesul restrictionat la serviciile medicale … pentru orice om cu doi neuroni functionali era clar ca mortalitatea va incepe sa creasca vertiginos odata ce terorismul de stat isi va face efectul . Si asta este doar inceputul .

    • Cetateanul Răspunde

      Mutatia ignorantei este infinita . Tocmai mi-a spus un prieten ca sotia lui are cancer, el e depistat cu probleme cardiace de mai putin de o luna de zile, ambii sub 40 de ani, cu doi copilasi !
      Cert este ca incertitudinea, stresul, terorismul de stat, prabusirea INTENTIONATA a clasei de mijloc va avea efecte foarte grave pentru cei mai multi .
      Se va muri in draci in urmatorii ani, cu acest virus amarat sau fara .

      • ... Răspunde

        Pe individ puțin îl mai interesează acest aspect. Zice că să vină banul pe card apoi vom vedea ce va fi mâine. Să nu spuneți că nu vi s-a zis!

        • Cetateanul Răspunde

          O verisoara tocmai s-a internat in spital, are probleme cardiologice, sotul ei a ajuns la Neurologie din cauza stresului la 37 de ani … ma intreb ce va urma pentru acesti oameni ? Iti dai seama ca in acest timp exista oameni care castiga “marja de piata” si fac miliarde ? Practic pe cadavrele altor oameni ?
          De copii nu mai vorbesc, daca adultii sunt afectati intr-o asemenea masura !

          • ...

            Despre copiii. O să avem în viitorul apropiat o groază de inadaptați sociali, de fapt incapabili de a socializa (f-buk nu e socializare, e narcisism curat). Partea grozavă va fi peste 10-20 de ani când ei vor fi cei care vor trebui să lucreze pentru ceilalți. Adică să întrețină sistemul social și restul. Am dubii foarte mari că vor fi în stare. De fapt am dubii mari că vor vrea (vezi distanțare socială sau alte tâmpenii). Sunt șanse mari să trimită pe bătrânii și bolnavii la plimbare. Asta spun foarte serios. Doar așa au fost educați de mici copiii, nu? Apoi să vezi tu show!!! Eu sper doar că cei care au gestionat această situație să apuce să se bucure și de “roadele târzii” ale “muncii” lor. Să simtă și ei când “crema” societății alege: tu trăiești – tu nu, tu ai drepturi – tu nu. Ceva asemănător se făcea în WW II. Iar și în acest moment bolnavii cronici mor pe capete pentru că avem senzorii “reglați” doar pe covid. Nu cred că trebuie să explic sau să dau exemple. Mi-e deja frică când va veni “darea de seamă contabilă” și când va trebui să plătim cu vârf și îndesat pentru INcompetența unora. Toți va trebui să plătim doar că nu mai știu de unde. Pentru că desenatul bancnotelor fără acoperire se va termina curând.

  2. Dr Haus Răspunde

    Si se vede ca sunt cioclu. Hehe. Si ce ma bucur sa vad necazul altuia! Dr Haus raus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.