Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Autoutilitară burdușită cu țigări, descoperită de polițiștii sătmăreni. Șoferul, reținut 24 de ore

Peste un milion de fire de țigări au fost ridicate în vederea confiscării de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, ieri, 10 februarie.

La data de 10 februarie, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Satu Mare. În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în autoutilitară 1.200.000 de fire țigarete, de proveniență Ucraina, în valoare de aproximativ 800.000 de lei, fără documente legale de proveniență. Întreaga cantitate de țigarete cât și autoutilitara au fost ridicate în vederea confiscării.

Cazul a fost preluat de polițiștii de investigare a criminalității economice care continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale. Aceștia au dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei depistate la volan, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.