Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

FOTO. Câini fără stăpân, aduși cu duba în Satu Mare. FreeLife: Sunt abandonați la marginea orașului

Reprezentanții Asociației FreeLife spun că deși acțiunile de ridicare a câinilor fără stăpân sunt frecvente, tot mai mulți patrupezi apar pe străzile municipiului Satu Mare. Cei de la FreeLife spun că cei mai mulți câini care apar pe străzile municipiului Satu Mare sunt aduși cu duba din diferite comune din județ și descărcați la marginea orașului.

,,Având în vedere ca in ultimul timp, desi ridicam constant caini, orasul nostru este “pupulat” cu CAINI NOI, atat pui in cutii de carton/saci, cat si adulti LA MARGINILE ORASULUI, sau locuri pustii…cum ar fi padurea Noroieni, Aqua Star, Baritiu, intrare/iesire din oras, diguri….etc Deoarece, COMUNELE ,SATELE…au OBLIGATIA de a infiinta adaposturi /si gestiona problema cainilor in functie de numarul acestora, fiind presati de timp si de “cei de sus”, se pare ca gasesc “tot felul de SOLUTII”…aducand si descarcand câini in oras.

Avem informatii constand in abandonul la marginile orasului, cartiere…etc. “descarcati”…direct din dubite inscriptionate /sau nu, sau mașini mici….rugam INSISTENT, cine are informatii , vede, stie (dovezi, poze, video,declaratii)…..sa ne contacteze urgent. Tel. 0746813484”, se arată în apelul celor de la FreeLife.

Un comentariu

  1. Pufi Răspunde

    La sapun cu ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.