Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

FOTO. Copii purtați cu sfoara, la Satu Mare, pentru a păstra distanța regulamentară

Copii purtați cu sfoara, la Satu Mare, pentru a păstra distanța regulamentară. O învățătoare din municipiul Satu Mare a aplicat o metodă creativă prin care să îi facă pe copilași să păstreze distanța regulamentară prevăzută pe timp de pandemia.

Ea a întins o sfoară pe care a făcut mai multe noduri, la 1.5 m distanță, fiecare copil trebuind să prindă sfoara în locul în care este făcut nodul.

Dacă prima impresie ar fi că este vorba despre o tehnică prin care ar fi afectată libertatea copiilor, la o analizare mai atentă a situației se poate înțelege faptul că gestul educatoarei este de a îi știi pe copii în siguranță.

Imaginea a fost surprinsă pe strada Universului, în cartierul Micro 16.

 

18 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Vai și amar de copiii din ziua de azi. Nu au voie să socializeze, să se joace, să se bucure de libertate. Vor crește ca niște animale de la zoo obișnuite cu perimetrul lor pe care nu îl vor depăși. Și la ora de sport cu mască,au înnebunit salcâmii, nene. Fraieri părinții care își vor lăsa copiii cu masca la sport. Asta se vrea ,dresarea copiilor, să fie cât mai obedienți regimului, fără să întrebe, fără să gândească, doar să execute. Cu noi ăștia mai în vârstă e mai greu, numai pământul ne mai schimbă. Filmele SF devin realitate.

    • ... Răspunde

      Și vom plăti noi cu toții cu vârf și îndesat pentru asta! Eu doar atâta sper că Orban, Câțu și cu ceilalți când vor fi bătrâni și neajutorați copiii lor să-i bage în cămin de bătrâni ca să păstreze și ei puțin distanțarea socială, ca să se bucure de îngrijirea socială oferită de stat. Merită din plin!😱🤯🤮😤
      Să poarte masca și în locul de veci! Cu covidul ăsta nu se știe niciodată!
      Însă cu copiii din ziua de azi vor fi probleme mari. Mai ales când vor ajunge adulți. Lipsă de compasiune și lipsă de empatie. Păi de unde să aibă, nu?? Să vedeți voi grozăvii atunci la știrile de la ora 17!

      • covid 19 Răspunde

        @…, O spui tu care susţineai sus şi tare că trebuia impusă masca ,,de la început”… Sau n-ai fost tu?

    • radical2 Răspunde

      Trebuie sa devina roboti pentru corporatii. Nu au voie liberi. Nu trebuie sa stie ce e aia. ..Nu toti cel putin.

      • Another altu Răspunde

        ba au voie liberi , numai ca o cunostinta a ajuns leguma luand covid de la nepotica de 6 ani nu toti vindecatii sunt vindecati.De cei cu probleme post covid nu zice nimeni nimic.

      • Vas Răspunde

        Acum sfoara cu noduri va fi la mare căutare,va fi mai eficace decât vaccinul Parcă văd cum se relansează economia, PIB-ul va crește, ce mai, economia va dudui, va trece pe noduri.
        Nu mi-aș lăsa pe mână ei copii. Ei sunt destul de inteligenți ca să păstreze distanța, dacă le și explici.
        Dar de ce i-a scos la plimbare, în plină pandemie? Într-adevăr de ev mediu.

    • Acelaşi Răspunde

      Tocmai s-a făcut o relaxare când toată lumea instituie restricţii şi tu te vaieţi. Zici ,,obedienţi regimului”? Care regim? PNL? USR? PSD? Dacă ai marote din ăstea nici pământul nu te schimbă.

      • Altu Răspunde

        @Acelasi, degeaba cu tine,ai doar fază scurtă. Regim,la nivel planetar ,care va urma. Agaricii noștrii sunt doar executanți. Pt o gripă și 2 milioane de morți într-un an la nivel planetar se agitau ăștia? Ăsta e pretextul noii ordini mondiale. Știu,o să zici că sunt nebun, prost sau cum vrei. Dar de ce nu se agită pt morții de cancer, inimă ,foame,etc. A, că nu e contagios,de cd nu se interzice fumatul, alcoolul, autovehiculele,munca, că toate provoacă morți , chiar mai mulți decât covidu ăsta. Daca supraviețuiești vaccinului mai vorbim peste 2 ani când opera va fi desăvârșită.

        • Fază lungă Răspunde

          Am citit pe FB că ar exista oraşe sub pământ, civilizaţii avansate. Tu ce crezi, o fi adevărat? Li s-o gătat aieru şi pun ceva la cale să ne înlocuiască sau să ne pună la tras în jug?

          • Altu

            @Faza lungă,da mă, îi adevărat. Și pe tine o să te ia sub pământ primul,dar numai la 2 m, ajunge atât pt cei ca tine

          • ...

            @Altu, ajunge să nu aibă net și deja e terminat subiectul ăsta @Acelasi de tot! La propriu!

  2. H&R Răspunde

    Ca puscariasii de maxima securitate. Sau in filmele din evul mediu cu robii de pe vapoare sau in cariere de piatra. Catuse inca nu au pus pe copii? Atat la maini cat si la picioare. Urmeaza.

    • f Răspunde

      Ai rămas acelasi cretin,inconstient,betiv si mincinos pe care cu regret l-am cunoscut!Vezi că ultimele vânzări vor apare …

      • f Răspunde

        Sunt un prost de crapa pamantul sub mine. Sunt un boschetar imputit, fac pipi si caca in pantalonii mei, dar asa imi place. Asta e lumea mea reala.

    • R&H Răspunde

      Vorbeşti prostii. Circulă pe FB o poză cu o învăţătoare sau educatoare japoneză care îşi plimbă copiii cu sfoara. Şi eu am purtat uniformă, nr. matricol şi chipiu. Şi nu ne plăceau! Dar n-am pierit şi nici nu ne-am scrântit la cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.