Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Cozi mari la ADP Satu Mare. Oamenii s-au înghesuit pentru un loc de parcare

Cozi mari astăzi, luni, 15 februarie la sediul Administrației Domeniului Public (ADP) Satu Mare. Oamenii s-au înghesuit pentru un loc de parcare, fiind extrem de revoltați: ,,Umilire în pandemie”, spune o sătmăreancă.

,,Oare cum se face prioritizarea cererilor? Dar a locurilor efective de parcare? De ce nu au vrut sa accepte cereri în ianuarie!? Doar azi! De ce? Se putea înregistra și evidenția, respectiv ierarhiza și gestiona altfel! Transparența unde e?”, mai spune sătmăreanca.

23 comentarii

  1. dr.Raed Răspunde

    oare de ce se inghesuie lumea?daca nimeni nu s-ar inghesuii ar fii locuri ptr toti,dar mai bine sa platesti cotizatie sa ai loc langa scara,tara de grasi si lenesi

  2. arafat Răspunde

    oras in miscare;
    drumuri necuratate, ne lovim masinile cui Ii pasa?;
    cozi ca pe vremea lui ceasca de ce nu se pot achizitiona on line abonamentele?;
    il doare pe gabor undeva, poate hiberna in voie la al 2-lea mandat !

    • ... Răspunde

      Nu-ti place ceva? Vezi ca mai capeti o runda de vaccinare!

      • @... Răspunde

        Aici e cu parcarea nu cu vaccinu. Cântă la altă masă.

        • ... Răspunde

          Aici e cu fraierii. Tot mă gândesc că de ani de zile de când tot cotizăm la parcare ce am primit în schimb? Ce s-a realizat în plus pentru îmbunătățirea condițiilor de parcare? Așa s-a promis la pornirea sistemului. Că de mă duc în piață și dau 2 lei măcar am un kil de cartofi. Așa în schimb …….
          Știi de ce compar totul cu piața? Pentru că de ani de zile toate veniturile de la parcări sunt îngropate în piețe. La propriu.

          • ThatWasEpic

            Cum adica ce ai primit in schimb? Ai primit locul de parcare, poti sa mergi oricand cu masina ca la intoarcere te asteapta locul gol de parcare. Eu n-am primit loc si ma intrec cu ceilalti vecini sa ajungem cat mai repede acasa pana la ora 5 ca sa avem un loc IN CARTIER (de strada nici nu pomenesc). Ce imbunatatire ai vrea? Un valet?

    • Gogu Styuk Răspunde

      Oamenii trebuaiu sa mearga peste primar si sa-i traga cate un sut in poponet ,pentru ca nu e in stare sa gaseasca o solutie ca sa nu mai stea lumea zeci de ore in frig !! E chiar atat de complicat ?Chiar nimeni nu gandeste,cat de cat, in aceasta primarie ??? ——P.S. -deja cenzurati si voi comentarii ??????

  3. ... Răspunde

    Vreau vaccin!

  4. Jupiter Răspunde

    Bine ca aveti masini de lux (unii). Costa mai mult decat apartamentul. Sunt si smecheri cu autoturisme , care nu au loc de parcare.

  5. Stan Păţitu Răspunde

    Se folosesc diagrame duplicate? Aşa pt. fraieri şi pentru aleşi.

  6. ... Răspunde

    @ThatWasEpic. Se prea poate că tu nu ai văzut cum funcționează asta într-o țară civilizată? Sau ai prea mulți bani? Iarna scrie inclusiv în contractul de deszăpezire între primărie și firmă că nu sunt obligați să deszăpezească parcările. Atunci mă întreb eu cum să pot să identific spațiul delimitat corespunzător? Cum pot parca? Dacă aș avea timpul necesar și nu aș plăti telparkul și mă amendează iarna de exemplu am șanse foarte mari să câștig procesul. Dar nu am timp de procese. Pe asta mizează șefimea.

    • Jupiter Răspunde

      Iati lopata .

      • ... Răspunde

        Dar atunci de ce plătim?

        • H&R Răspunde

          @… platesti zapada… :))) Asta ca ironie.

          • ...

            @H%R. În alte țări parcarea este iluminată, întreținută, curățată (și acolo nu e iarnă ca la noi ci iarnă-iarnă), PĂZITĂ!!! sau măcar cu camere de supraveghere. Ca să nu spun că multe parcări sunt dotate cu sursă pentru alimentarea bateriilor mașinilor. Noi numai să cerem bani suntem buni. Fără număr.
            Ce spun e din sursă sigură. Adică am văzut cu ochii mei.

  7. AziNu Răspunde

    S-au inghesuit pentru ca au fost chemati sa vina in data de 15 cat mai devreme! Asa mi-i s-a comunicat si mie. Tocmai de aia nu am mers pentru ca nu vreau sa ma virusez in multime. Conducerea de acolo trebuie schimbata fara discutie! Habar nu au sa gestioneze parcarile, nu au facut statistici, s-au uitat la profit. Pentru banii pe care ti-i cer, nu iti ofera absolut nimic! Eu am avut 3 ani parcare si in timpul asta mi-au fost demontate doua masini! Am vorbit si cu mitocanu ala de sef , e un habarnist si ceva pila pusa acolo . Ce ne oferiti pentru pretul ala care il platim? R-ul ala desenat si niste dungi? Nu tu camere de supraveghere, s-au dat locuri de parcare la kilometrii distanta de resedinta, au trasat locurile in asa fel incat sa nu mai poata parca nimeni . De cand au trasat parcari nu mai este loc sa arunci cu acul. Pana atunci era bine ca se conformau oamenii, mai strangeau randul etc. Sefu daca ma auzi, DA-TI DEMISIA INCAPABILULE!!!!

    • AziDa Răspunde

      Gratis ţi-o demontat maşinile?

    • Szalma Jack Răspunde

      Cine sa-si dea demisia,ca toti sunt angajati pe criterii politice,criterii familiare si cumetrii ??!! Sunt neamuri toti intre ei,sunt copii de smecheri de prin primarie,gineri de consilieri locali sau judeteni,soti sau sotii de smecheri din primarie,insa niciunul angajat pe baza de concurs,competente sau aptitudini serioase ! Ok,nici asta n-ar fi o problema,pentru ca asa e peste tot in kktul asta de tara,dar macar sa-si dea silinta si sa gandeasca,sa gaseasca solutii pentru cei care le platesc salariile de mii de lei, pe care-i incaseaza fix degeaba !

    • AziDa Răspunde

      Apropo de virusare…Primaria acum si-a gasit sa infiinteze asociatii de proprietari cand adunarile sunt interzise sau nerecomandate. Fara adunare generala ce asociatie sa faci? Au prins miros de schimbare si acum dau din aripi.

  8. radical2 Răspunde

    Am vecini bugetari. Toti au loc de parcare numai eu nu. Nu va este clar inca de ce? La ADP sunt niste javre si niste incompetenti. Ultima speta de oameni. Nu acolo se cauta raspunsul, poate mai sus unpic. La dnul Gabor. El ar trebuii sa stie .

  9. unu Răspunde

    deci dragi satmareni , eu am fost pro gabor adica sa il schimbam pe coica, am reusit , pana aici totul e frumos, multi l au laudat pe gabor ca fiind un primar bun, a facut nu a facut dar a fost zic eu ok acei 4 ani 2016-2020, dar cu minciunile din mandatul al 2lea nu cred ca va ajunjge primar la mandatul 3 , si stiti de ce lumea se va intreba bun bun – dar tot ce s-a facut in sm s-a facut din fonduri europene , dar banii satmarenilor ??? unde a ajuns??

    • ... Răspunde

      Da. Mai ții minte acum niște ani când de musai au crescut impozitele? Că se vor regăsi în investiții? Eu numai pun întrebarea unde sunt banii de pe parcări? Vă spun eu. Toate până la ultimul ban sunt băgați în piețe. Pentru p@lime sunt niște machete de prostit cu cele două parcări propuse. De 4 ani!!! Peste 4 ani iarăși Coica va fi de vină? Eu un fel de #pesede local? Că piețele nu produc destui bani de unii singuri ca să se întrețină? Păi atunci reorganizare !!! Și aici se pune întrebarea că cine-i șef la ADP? Ăla care rot cade în picioare. Dar prietenelte spun asta că peste 4 ani la noua candidatură machetelea astea nu vor ajunge. Băgați lemne pe foc, brichete sau ce vreți dar trebuie și făcut câte ceva. Nu numai centrul nou. Repet, am zis prietenește. Sau unii nu văd diferența de voturi dintre locale și generale. Adică minusul la generale la capitolul UDMR?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.