Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Imagini dezolante pe Someș. Gunoaie în apă și maluri pline de deșeuri

Imagini dezolante pe Someș, în municipiul Satu Mare. Malurile râului sunt pline de deșeuri, iar pe apă plutesc alte gunoaie.

Pe malurile Someșului găsim cantități uriașe de deșeuri, de la PET-uri, până la doze și pungi de plastic, iar o cantitate însemnată de gunoi plutește pe apă.

 

11 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Majoritatea sunt “vinituri” din alte judete: Maramures, Salaj, Cluj si Bistrita-Nasaud. In bazinul Somesului e penurie mare de gropi ecologice de deseuri, in afara de judetul nostru celelalte judete au mari probleme cu depozitarea deseurilor, asa ca pe diverse cai acestea ajung in Somes.

    • Sm Răspunde

      Da,da, sătmărenii nu mai pot de civilizați ce sunt. Plimbați-va pe dig spre Vetiș și găsiți veritabile gropi de gunoi pline de moloz, mai ales. Apoi despre unii pescari să nu vorbim, lasă în urma lor toate ambalajele,e greu să le pui într-o pungă și să le arunci la tomberon. Nu ne civilizează nimic,acolo ar trebui împărțite amenzi dar e muncă,mai ușor te plimbi la mall și dai amenzi că iese nasul de sub mască.

      • Gheorghe Răspunde

        Peste tot aceeași mizerie in toata tara.Peste tot lipsa de educatie,lipsa de respect si încălcarea legilor.Sa vedeti cum arata toate canalele care ar trebui să preia apa pluviala,din zona de nord a orașului,zona Curtuius, și în spatele străzii Lucian Blaga spre canalul Homorod!!Canale blocate de asa zise poduri si podețe,care de fapt nu sunt poduri ci doar pământ și moloz adus cu bascula si aruncat in canal,acesta blocand trecerea apei adunate pe terenurile si gradinile din spatele caselor.Daca mergi sa slobozesti apa nu ai nici o sansa pentru ca ti-ar trebui un buldoexcavator ca sa poti rezolva ceva.Nimeni nu mai curatesre aceste canale de buruieni si boscheti de tot felul de mizerii adunate de-a lungul anilor.Oamenii necivilizati(si sunt destui din pacate)nu aduna mizeriile,deșeuri din constructii,mai bine le arunca pe unde apuca la adăpostul întunericului …fiecare se descurcă cum poate…ca la noi la nimeni!!!Ma bucur ca si altii au observat si au comentat pe aici aceleași nereguli si lipsa de atitudine ale autorităților care papa banul public nefacandu-si munca pentru care iau banii.Hotia,minciuna si nesimțirea nu au culoare politica,nici ăștia noi nu-s mai breji ca si ceilalti,toti o apa si-un pământ!!

        • urbanism Răspunde

          @Gheorghe, trebuie să-i înțelegi pe concetățenii noștri! Tubul e scump și e greu de dus și de pozat în loc ca să se asigure scurgerea pluvialului! E complicat! 🤔😱😤🤮💩 Mai bine dăm vina pe polgarmester, mai ales că acum e unul ungur! Eu aș ieși afară cu cei de la Disciplina în construcții și cei de la ANIF și le-aș f#te la fiecare câte o amendă! E clar că nu merge cu vorba bună, nu?

  2. Satmarean Răspunde

    Stai că astea mărg la unguri, să vedeți ce futai iese din nou. Iară-l sună ungurii pe Johanis !!!

  3. H&R Răspunde

    Ai nostri trimit pentru ai nostri.

  4. Nimeni Răspunde

    @Satmarean. Pai l-ar putea suna pentru ca uite cine se ocupa de problemele acestea:
    “Miercuri, 03 februarie 2021, 14:12 DNA a deschis, miercuri, la Apele Române, după ce scandalul cu ospătăriţa angajată inginer la ABA Prut-Bârlad a luat amploare, în urma dezvăluirilor făcute de Recorder. Potrivit unor surse citate de publicație, în această dimineață din instituție au fost ridicate documente care au legătură cu angajările din ultima perioadă
    Citeşte întreaga ştire: Recorder: DNA a descins la Apele Române, în cazul ospătăriței care a fost angajată pe post de inginer”.

  5. Ionica Răspunde

    Tara din lumea a 3 a. Niste tarani analfabeti ……Tuva-n gura

  6. ecologist Răspunde

    Măi oameni buni! Vă dați seama cât de cretini putem fi? Ucraina ca Ucraina dar noi ce facem? Dăm drumul la mizerie la unguri și ne mai și mândrim de asta dar ce va fi dacă ungurii să zicem nu colectează mizeria de pe Tisa? Am uitat geografia eu și Tisa nu se mai varsă în Dunăre? Vine tot rahatul înapoi la noi! Sunteți măi demni de milă! Știți că o grămadă de orașe din sud au alimentare cu apă potabilă din Dunăre? Și ce facem cu Porțile de Fier? He???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.