Ultima actualizare: azi, 14:45

Locale

FOTOGALERIE. Dezastru pe un drum din județ: „La mine vin musafirii cu cizme pescărești!”

Dezastru pe un drum din județul Satu Mare. O femeie din localitatea Boghiș, județul Satu Mare, se plânge de faptul că nu poate ieși din casă din cauza dezastrului de pe șoseaua din fața locuinței.
Femeia spune că tot dezastrul este provocat de un bărbat ce conduce frecvent o remorcă imporvizată, fără prelată, lăsând în urmă o mizerie de nedescris. Mai mult decât atât, bărbatul nu deținde permis de conducere, mai spune femeia.
„Nu putem ieși afară cu copiii. Cu așa ceva ne confruntăm în 2021. Am doi copii, stau cu ei în casă. La mine musafirii trebuie să vină cu cizme pescărești”, spune femeia. 

15 comentarii

  1. alex Răspunde

    de ce ai construit casa pe camp si de ce nu ai rămas la sat?

  2. Stefan Răspunde

    Femeia vrea autostrada ! Sau bulevard asfaltat ! Cine strică drumul din fața casei tot ai ei ! Să-i și repare ! Scuză-mă e drum de țară de noroi !!!! CE MAI VREI ????????????????????????????

  3. Norick Răspunde

    Rrumania mare de 100 ani.

  4. Norick Răspunde

    Si cei care au facut case pe Russo ?

  5. IOANA Răspunde

    Pe femeia o cheama Cora Denzl Simona ….in veci nu e multumita cu nimica !!!!!!

  6. ... Răspunde

    Măi da’ nu ți-o zis Câțu să stai în casă și fii erou??? Așa că …. Fii cuminte și stai locului. Până la p@livară.

  7. Bogu Răspunde

    Ce comenturi acide, railor 🙂 Un derbedeu face mizerie, femeia sesizeaza si asta e reactia voastra? Mari barbati insa mic caracter…..sper ca sesizati contradictia.

    • ...?#@!....ățopi Răspunde

      Da, e cam mizerie. Dar pe vreme din asta într-un sat uitat de lume cam așa e peste tot noi la noi în Românica. Nu suntem Țările de Jos sau UK. Fă un efort minim și caută pe f-buk pe cea pe care a indicat-o @IOANA. Repede te vei edifica! E tipul de persoană pentru care nimic nu e bine sau deajuns. Întrebare către subiectul articolului. Când și-a mutat fizicul acolo nu a văzut ce-i pe acolo? Sau atunci a văzut numai că ce ieftin este? No, de aia era ieftin!

      • Bogu Răspunde

        Nu inteleg ce vrei sa spui. Ceea ce vezi tu in imagini, pentru tine inseamna normaliate intr-un sat dintr-o tara membra a UE si crezi ca reprezinta Romania in 2021 sau macar in ce directie ar trebui sa tindem? Daca ar fi mai multe persona care sa se sizeze, probabil ar avea loc o schimbare inspre bine, totul incepe de la perceptia de civilizatie.

  8. H&R Răspunde

    Sa se mute in oras. Si se rezolva problema.

  9. 007 Răspunde

    Mai,mai,cum mama naibi,la unguri in sat atata mizerie ?!In Boghis 90% sunt maghiari(eu zic maghiarizati)ei isi spun UNGURI !Dar viceprimarul e din Boghis,si e de cam(prea) multi ani si VA SPUN IN CUNOSTINTA DE CAUZA,A OBOSIT,nu-i asa mai boghisenilor, si stiti de ce(asa si primarul din Doba) se considera ALESI pe viata,ca fac ca nu fac.Ei nu au niciun criteriu de performanta,nu tu finalizarea titlurilor de proprietate,nu tu interes in ceea ce priveste responsabilizarea topografului comunal in acest sens(am inteles ca topograful lucreaza(si) la vama, la cantar????)daca le soliciti sa respecte anumite termene,pe care ei si le-au asumat, se uita la tine ca la un infractor,zicandu-si in sinea lor,cum isi permite cetateanul sa ceara vre-un drept LEGAL, nu-i asa d-le Gatina ?

  10. 007 Răspunde

    Multumesc clona 007.Incet,incet, vad ca te pliezi pe dorintele mele,transmise prin scris.Adica sa copiezi(ti) pe cei mai inteligenti decat tine.Sa stii ca ajuta.Desigur mai trebuie sa detii ceva , nu,nu pantofi, ci creier.In rest ramai cum esti si nimic mai mult,asa cum ti-ai construit imaginea si/sau cum te-a si te percepe lumea, de ce ,cum scrii… !
    P.S.,,Dar repejor me duc sa cumper niste diacritice la ocicashor,, eu nu-ti fac analiza pe test,pentru ca tu fiind ungur,este scuzabil,dar nu e scuzabil sa faci observatii la altii,cand tu esti si mai idiot decat cel care a postat mai mult sau mai putin gresit.

  11. Nimeni Răspunde

    Cora, daca tu zici ca ce-i in poza e “sosea”, inseamna ca unul dintre noi doi sau nu vede bine sau ca are mult umor(ȘOSEÁ, șosele, s. f. Cale de comunicație interurbană, pietruită sau asfaltată; ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.