Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTOGALERIE. Târg de Valentine’s Day, în Parcul Central din Satu Mare. Ofertă bogată!

Târg de Valentine’s Day, în Parcul Central din Satu Mare. Târg organizat cu ocazia Zilei îndrăgostiților, în centrul municipiului Satu Mare. Astăzi este ultima zi în care târgul mai este deschis, așadar cei ce nu au apucat să se aprovizioneze cu cadouri de Valentine’s Day, o mai pot face astăzi, până la ora 18.00. 
Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ,,G.M Zamifrescu” și Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană continuă sprijinirea și promovarea meșterilor artizani și a producătorilor sătmăreni, prin organizarea unei noi ediții a Târgului Produselor Sătmărene.

,,Vă propunem de această dată și gamă specială de produse dedicată îndrăgostiților care doresc să facă un cadou persoanei iubite de Sfântul Valentin. Târgul Produselor Sătmărene vă așteaptă cu articole vestimentare, bijuterii hand-made, accesorii, decorațiuni pentru casa, săpunuri artizanale, miere, produse pentru înfrumusețare și vinuri cu arome deosebite de pe meleaguri sătmărene”, transmit organizatorii.

Toate produsele sunt realizate în micile ateliere de creație ale producătorilor sătmăreni care pregătesc pentru fiecare ediție produse unicat, în serie limitată care pot deveni cadouri speciale pentru cei dragi.

La acestă ediție, vor participa și producători care nu au mai fost la alte ediții, precum Simon Zsuzsa și trei producători care au primit recent marca Produs Sătmărean: Julart Studio, Seva Sana și Florăria Love Garden”, transmite Primăria Satu Mare. 

9 comentarii

  1. Rocco Răspunde

    O super nu stiam ce sai ofer de Valentines day iubitei mele si am gasit un stand numai bun pt cadouri de Valentine ,o sa primeasca un caltabos de la Tatar hus

  2. Casanova Răspunde

    Daca cumva nu ajunge ce le oferiti,trec si eu si le ofer un salam din gipsyland.

  3. Jupiter Răspunde

    Sunteti niste nesimtiti. Pentru postatici de mai sus.

    • Kovasz Răspunde

      De ce suntem nesimțiți. ?pai daca este stand cu mezeluri la targul de Valentines day inseamna ca merge si un cărnaț si un caltabos.

  4. ...?#@!....ățopi Răspunde

    Nu știu tu la ce te gândeai când te refereai la cârnați & caltaboși? E porcos pentru că e făcut din carne de porc? Păi dacă nu poți face cârnați din carne de pui!

  5. GemeZamfirescu Răspunde

    Idea nu este rea,lăudabil și ca sunt încurajați producătorii ( păcat ca mai mult producători de o anumită etnie,da nu-i bai tot oameni muncitori sunt și aceia,prosti grămada sunt cei care se ocupa de asemenea mizerii).Dar intradeavar unele produse nu au nici o treaba cu specificul zilei,deși dragostea trece prin stomac,cartabosul și slana nu cred ca se potriveau lângă inimioare…Dar și mai proasta a fost promovarea evenimentului!Eu zic ca ascult și radio,ma mai uit și pe la tv ,mai citesc și un ziar online,dar dacă ieri nu era frumos afara și ieșeam la plimbare ,habar nu aveam.Era un pustiulache chiar la intrarea in parc care avea un braț de flyere pe care le dădea ,firește ,celor care ori fuseseră la târg ori celor care se pregăteau sa meargă!Prostie cât cuprinde!Am colindat aproape tot centrul ,nu am văzut vreun afiș,vreun alt impartitor de flyere,nimic,zero!Am înțeles ( dacă bine am înțeles ) ca centrul cultural G M Zamfirescu s-a ocupat de organizate și promovare,pai dacă puneți un “ventil” șef,se pare ca totul este “răsuflat”!Sorry,parerea mea!

  6. Garuboz Răspunde

    Da sandorel a lu butka poate s-a fie si carnat nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.