Ultima actualizare: ieri, 20:42
Locale

Mascații au descins într-un oraș din județ. Zeci de persoane au fost verificate

Aproape 30 de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare, Poliției oraș Livada, Secției Poliție Rurală Satu Mare, împreună cu polițiști criminaliști și doi polițiști locali, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Satu Mare, au efectuat ieri dimineață, 4 februarie, o acțiune, pe raza localității Livada.

Activitățile desfășurate de polițiști au vizat în principal prevenirea și combaterea infracțiunilor de natură judiciară, în special a celor comise cu violență, precum și pentru depistarea persoanelor urmărite și a celor care încalcă măsurile de supraveghere judiciară.

Astfel, cu ocazia activităților desfășurate au fost legitimate peste 60 de persoane, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3890 de lei, din care 7 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID.

Totodată, polițiștii au depistat în trafic un autoturism, care în urma verificărilor specifice, s-a constatat că este urmărit de către autoritățile din Franța. Acesta a fost indisponibilizat până la clarificarea situației.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.