Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

O sătmăreancă a surprins hoțul în casă. Tâlharul, imobilizat de soțul femeii

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au reținut la data de 3 februarie, un bărbat, de 29 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

La data de 3 februarie, în jurul orei 13.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au fost sesizați de către o femeie, de 30 de ani, din Satu Mare, cu privire la faptul că întorcându-se acasă de la cumpărături, ar fi surprins o persoană necunoscută în locuința acesteia.

La fața locului s-a deplasat de îndată o patrula de poliție din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, care au identificat un bărbat, de 29 de ani, din județul Maramureș. Acesta ar fi pătruns în locuința femeii, de 30 de ani, prin folosirea de chei potrivite, de unde ar fi sustras o sumă de bani, fiind surprins de către persoana vătămată. Pentru a-și asigura scăparea a îmbrâncit-o pe femeia, de 30 de ani, însă a fost imobilizat de către soțul acesteia, până la sosirea organelor de poliție.

Față de bărbatul, de 29 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. trecătorprin satu mare Răspunde

    Stai în casă cu toporul! Hai acasă cu topoarele! Când legile sunt din puf de lebădoi, infractorii jubilează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.