Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

Samsarii pregătesc un nou tun imobiliar la Satu Mare! “Profit” de 400.000 de euro

Se pregăteşte un nou tun imobiliar la Satu Mare. Samsarii imobiliari din Satu Mare au pus ochii pe un teren valoros din municipiul Satu Mare și vor să pună mâna prin metoda deja patentată. Samsarii se folosesc de un bătrân de 72 de ani, care solicită despăgubiri pentru un teren pe care statul nu l-a putut retroceda în natură.

Metoda a mai fost folosită de samsari pentru a pune mâna pe terenurile aparținând Primăriei Satu Mare pe care s-a construit o parte din mall-ul Nepi sau ar fi trebuit să se construiască restaurantul Mc Donalds.

Un sătmărean de 72 de ani, încearcă să obțină de mai bine de 10 ani despăgubiri pentru un teren pe care statul nu a putut să îl restituie în natură. Purtat pe drumuri de ANRP, el  a devenit o țintă pentru samsarii imobiliari din Satu Mare. Un samsar imobiliar, cunoscut în Satu Mare și cu vechi antecedente, se folosește acum de bătrân pentru a pune mâna pe un teren extrem de valoros din plin centrul orașului.

După 11 ani în care a cerut despăgubiri în bani de la ANRP, brusc s-a ”răzgândit” și a cerut Primăriei Satu Mare un teren aflat în Piața Romană, visa-vis de Administrația Finanțelor Publice Satu Mare.

”Întâmplător”, solicitarea a fost făcută după ce Primăria a inclus acest teren pe lista posibelor locații pentru viitorul bazin de înot, ce va fi construit cu finanțare de la Ministrul Dezvoltării.

Aflat în plin centrul orașului, terenul de 4,847 mp este cu siguranță mai valoros decât terenul de 4.351 mp de pe str. Bradului pe care bătrânul l-a revendicat.

Conform unor estimări ale agenților imobiliari, în zona Piața Romană un mp valorează 100 euro, deci întreg terenul ar valora 484700 euro. O afacere extrem de tentantă pentru samsarii imobiliari din Satu Mare.

7 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Portal da ce te fute grija !!!! FAO tu dacă ai coaie !!!

  2. Szalma Jack Răspunde

    😂🤣😁👍Nu cred ca e vorba de aproape 5000 mp in centrul satmarului,si nici nu cred ca exista asa mare teren !Cred ca e vorba doar de aproape 500 mp!! In articolul vostru(preluat mot-a-mot de pe PRESASM) chiar voi specificati,intr-un loc cu virgula,adica 4,847,care nu pot fi decat ARI,iar mai departe cu punct,4.351 mp!Deci ,hotarati-va !!

    • cârcotaş Răspunde

      👍😁

      • Prostii satmarului Răspunde

        Sunteti o gramada de prosti, scrie clar ca e piata romana. Pentru astia ca voi, care ati iesit din nu stiu ce pesteri, e terenu ala mare si gol de pe dreapta cand treci pe sub podul Decebal si mergi catre Liceul Economic (de pe Transilvania), aveti si poza da pe langa ca sunteti prosti sunteti si orbi. Si inloc sa va bateti piz***e alea de guri, fara sa stiti despre ce vorbiti. O cautare pe google rapida gasesti un calculator de teren pe baza de imagine de satelit si puteti vedea cu ochii vostrii ca terenu de acolo are peste 5.000 MP. Dar nu, ca e mai simplu sa comentati si sa faceti pe desteptii, ca macar online sa va credeti cineva. Mi scarba deja de orasu asta si de leprele ca voi care infectati orasu.

    • hAuleuMaica Răspunde

      Deci 4,847 care nu pot fi decât ari, zici….măi ce teren ….

    • AziNu Răspunde

      Esti stigur zsalma “bacii”? Tupa mintea ta un ar costa 100.000 euro? Sunt convins ca nu ai avut teren , habar nu ai cat arata 4 ari sau 40

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.