Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

18 milioane lei pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare!

Au fost alocate 18 milioane lei pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. În proiectul de modernizare se numără finalizarea clădirii noii secții de Neurologie, respectiv renovarea rețelei electrice a spitalului și modernizarea secției ATI.
„La propunerea înaintată de UDMR, a fost modificat planul bugetar pe anul 2021: vor fi bani pentru îmbunătățirea sistemului sanitar!
În bugetul guvernului pentru anul 2021 au fost incluse investiții de importanță majoră pentru județul Satu Mare. Potrivit proiectului publicat astăzi, guvernul urmează să aloce suma de 18 milioane de lei pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. La propunerea UDMR, decizia a fost introdusă în proiectul de buget, astfel încât pe lângă spitalul sătmărean, guvernul va aloca bani pentru dezvoltarea mai multor instituții de sănătate din Ardeal.
În prezent, parlamentarii UDMR ai județului Satu Mare sunt pregătiți să depună eforturi ca proiectul să devină realitate. Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare a declarat: “Din cei 18 milioane de lei vom reuși să finalizăm clădirea noii secții de Neurologie, respectiv vom reuși să renovăm rețeaua electrică a Spitalului Județean și să modernizăm secția ATI”, transmite UDMR Satu Mare.
Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi text care spune „18 millió lejt kap a Szatmár Megyei RMDSZ UDMR Kórház fejlesztésekre! SPITALUL JUDEJEAISIMUMIE AMBULANTA Spitalul Județean de Urgență Satu Mare primește 18 milioane de lei pentru modernizare!”

2 comentarii

  1. suciu+emil Răspunde

    Dormim linistiti UDMR ne vegheaza. M.are noroc avem cu ei

  2. Simplu Om Răspunde

    Foarte bine.. Bravo.. Deci se poate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.