Ultima actualizare: azi, 14:56
Locale

Vrei o carieră în Poliție? IPJ Satu Mare face recrutări

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în unitățile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, cursuri cu frecvenţă, după cum urmează:

 1. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina – 1283 locuri pentru sesiunea februarie-martie 2021 (40 locuri pentru minorităţi);
 2. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – 200 locuri pentru sesiunea februarie-martie 2021 (7 locuri pentru minorităţi);

Înscrierea pentru admiterea la şcolile postliceale ale M.A.I. se realizează în perioada 15.02.2021-28.02.2021, urmând ca dosarele în volum complet să fie depuse de către candidați până la data de 10.03.2021.

Informaţiile privind înscrierea, condiţiile de participare şi constituirea dosarelor de candidat se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, telefon 0261/807777, interior 20667 sau 20668 de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00, precum şi pe site-urile: www.scoalapolitie.ro, www.scoalapolcj.ro.

 

 

9 comentarii

 1. Da vreau Răspunde

  Asa entuziasmat sunt incat imi vine sa ies in strada si sa cer marire de salariu.. sa critic guvernu si sa ma dau nemultumit… intre timp imi place sa ma falesc cu uniforma mea si sa imi dau singur importanta.

 2. Da vreau Răspunde

  Stiu ca e o prejudecata dar sincer parerea mea personala e ca 80% din militieni,, sunt stiti voi cum :). Respect pt ceilalti 20%.

 3. AziNu Răspunde

  Cred ca 80% s-au facut gaieti pt ca erau morcovisti si uniforma ii protejeaza pe undeva de pericole . Dupa care se simt importanti si mai presus de restu. Ma refer la gandacii astia de jos

 4. Eu Răspunde

  Ce oameni frustrati…(cei de mai sus). Probabil au avut o copilarie nefericita…sau pur si simplu nu ii duce capul sa participe la un astfel de examen!

  • radical2 Răspunde

   Exact. Acuma e momentul sa intre in sistem cei de la privat care tot au comentat ca la buget e usor. Au aceasta oportunitate sa schimbe cat de cat aerul .Mai ales ca pe militienii actuali nu-i satura Dumnezeu. Asa poate se imbunatateste imaginea politiei si nu mai protesteaza anapoda. Impusti 2 iepuri deodata. La ce politisti avem acum, si cu piciorul rupt ar trebuii sa iei examenul. Succes tuturor la examen!

   • România Răspunde

    O observație. Anunțul se referă la recrutare la școla de poliție. Adică la tineri care acum fac liceul. Nu e vorba de recrutare din surse externe.

 5. Satmarean 1 Răspunde

  @ Eu. Corect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.