Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Accident | O sătmăreancă s-a urcat beată la volan și a intrat cu mașina în șanț

O sătmăreancă s-a urcat beată la volan, având o alcoolemie enormă, a intrat cu autoturismul într-un șanț. Accidentul s-a petrecut în județul Sălaj, iar șoferița s-a ales cu dosar penal.

Ce spune Poliția:

,,O femeie de 42 de ani, din judeţul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Ulciug a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ. În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Conducătoarea auto avea o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal”.

Sursa: IPJ Sălaj

6 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Ce s-a intamplat cu unele doamne din urbea noastra?Mai daunazi una era prinsa asupra faptului cu pososu,azi una prin Salaj moarta de bata se trezea facand slalomuri crezandu-se prin Satmar unde este voie orice.Sa fie de vina covidul sau barbatii care le imbata si pe unele le corup invatandu-le la curvasaleala?Daca acuma in postul Pastelor se intampla din astea atunci ce sa mai zicem?

  2. Satmarean 1 Răspunde

    …..sau la sparanghel!

    • Misu Răspunde

      Satmarean 1. Va fi trasa la raspundere exact cum a fost tras feciorul ala de bani gata care a omorat fetita de 13 ani pe trecerea de pietoni pe Paulestiului, sau ca a altor imbecili care nu au platit pentru faptele grave comise cu toate ca aveau circumstante agravante ( consum exagerat de alcol sau droguri ) doar pentru simplu fapt ca au bani si pot corupe in judecator ca sa scape ,sau fac parte din vipurile dubioase din orasul asta de caca. Poate doar daca este vreo amarata sa-i dea vreo amenda “usturatoare ” 500 de lei si sa-i ascunda permisul cateva luni. Dar dupa……idioata se poate urca la volan si cine stie ar putea ucide pe cineva.

  3. radical2 Răspunde

    Oameni inconstienti. OAre va fii transa la raspundere corespunzator?

  4. H&R Răspunde

    Aici vedeți o parcare multilateral dezvoltată. 🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.