Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Adrian Cozma: ,,Toate clasele și liceele din județul Satu Mare rămân în aceeași formulă”

Deputatul sătmărean Adrian Cozma a anunțat astăzi că a purtat discuție cu ministrul Educației, discuții în urma cărora s-a ajuns la un consens pe problemele din județul Satu Mare. ,,Toate clasele și liceele noastre rămân în aceeași formulă”, a declarat Adrian Cozma.

,,Am avut o discuție constructivă cu ministrul Educației Naționale, Sorin Cîmpeanu și am reușit să ajungem la un consens pe mai multe probleme pe care le avem în județul Satu Mare și îi mulțumim pe această cale. E important ca fiecare speță, fiecare problemă din școlile noastre să fie dezbătută cu factorii decizionali pentru a lua cele mai bune măsuri. Toate clasele și liceele noastre rămân în aceeași formulă atât cele cu profil real și uman cât și cele tehnologice și vocaționale.

Urmărim dinamica privind numărul anual de elevi și sunt sigur că vom adapta permanent deciziile și soluțiile. Am încredere că atât Inspectoratul Școlar cât și conducerile liceelor sătmărene vor implementa cele mai bune soluții pentru a veni în sprijinul elevilor în această perioadă dificilă”, a spus Adrian Cozma într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

La întâlnirea cu ministrul Educației a participat și inspectorul școlar general, Anișoara Boitor: ,,Inspectoratul școlar județean Satu Mare, alături de Ministerul Educației căută permanent soluții pliabile pentru învățământul sătmărean. Ministrul Educație, Sorin Câmpeanu și-a arătat disponibilitatea pentru rezolvarea problemelor învătământului, specifice județului nostru, iar pe această cale îi mulțumim.”

 

 

3 comentarii

  1. Rrr Răspunde

    Adi dar macar te-ai laudat cu studiile tale?

  2. c-block Răspunde

    Decă de aici omul simplu trebuie să înțeleagă că s-a dat ordin pe linie de partid virusului???😱😱😱😤😤

  3. T.S Răspunde

    … cu nota 2,5 la examen titularizare, propulsata partinic in fruntea celui mai renumit … al urbei, face acum si vizite pe la ministere si ministrii ca sa-si mai creeze cate-o pila. Se invarte bietu in mormant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.