Ultima actualizare: azi, 21:15

Locale

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Accidentul în urma căruia doi sătmăreni au fost răniți

Accidentul produs ieri în localitatea Roșiori soldat cu patru răniți a fost cauzat de un șofer care a frânat brusc pentru a acorda prioritate unei ambulanțe, după care a derapat.

Contactată de reporterii PortalSM, purtătoarea de cuvânt a IPJ Bihor, Alina Fărcuţa, a explicat că ambulanța venea pe sens opus dinspre Satu Mare spre Oradea, moment în care șoferul unei autoutilitare a frânat brusc. Din cauza frânării bruște, acesta a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens. Din a păcate intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani din Satu Mare care circula pe sens opus. În urma acestui accident, patru persoane au fost rănite, printre care doi sătmăreni.

,,Sâmbătă, 13 martie, la ora 10.10, în afara localităţii Roşiori, un bărbat de 40 de ani, din Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Oradea – Satu Mare, a frânat pentru a acorda prioritate unei ambulanţe aflată în misiune cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani din comuna Santău,  județul Satu Mare”, a declarat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

PortalSM a realizat o animație grafică cu dinamica accidentului.

 

 

 

2 comentarii

  1. LuiPapuc Răspunde

    Oare nu sesizeaza nimeni o problemă reală a ambulanțelor care de cel puțin 15 ori într-un an de zile m-am trezit cu ele pe contrasens să mă scoată afară de pe carosabil în capuri de pod??? Puteți să aveți semnale acustice, la drum întins sunt inutile!! Iar pentru o mână ruptă nenorociți sau ucideți alți 5 că mergeți cu 150 pe DN/ DJ???

  2. Walter Răspunde

    Boule nu it doresc nimc alt ceva numa un stop cardiorespirator si un bou ca tine care sa incura ambulanta . O luat prin surpridere din fata auz tu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.