Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Aproape 100 de persoane din Satu Mare au sărit peste rând la vaccinare

Aproape peste 100 de persoane din judeţul Satu Mare au sărit rândul la vaccinare. Recorder.ro a obținut, din surse oficiale, statisticile complete despre dozele de vaccin administrate în România până pe data de 5 martie.

Datele arată că peste 7.000 de persoane s-au vaccinat mai devreme decât ar fi avut dreptul conform regulilor din strategia națională de vaccinare.

Peste 4.000 dintre acestea sunt persoane din etapa a III-a (populația generală), care au fost imunizate în locul bolnavilor cronici, al bătrânilor de peste 65 de ani și chiar înaintea unor cadre medicale.

Datele Recorder, consultate de PortalSM, arată la nivelul județului Satu Mare au fost făcute 180 de vaccinuri pentru persoanele din grupa a III-a. Având în vedere că se efectuează atât primul vaccin cât şi rapelul, rezultă că 90 de persoane din “populaţia generală” s-au vaccinat în judeţul Satu Mare înainte de se deschide oficial înscrierea.

Unele voci au explicat faptul că vaccinarea celor din categoria III s-ar fi făcut la final de program, pentru a nu se pierde dozele deja desfăcute, fiind câte trei doze în fiecare flacon. Acest lucru nu explică încă faptul că la centrul de vaccinare din Negreşti Oaş s-au vaccinat 18 persoane din categoria generală în aceaşi zi.

 

23 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Si cei din categoria a III-a care “asteptau” stiau unde si cand banuiesc, ca asa se facea si in comunism.
    Rusine instirutiilor statului implicate in asa ceva!
    “Frecati-l” pe ministrul sanatatii ca a devoalat “Cooperativa vaccinatilor ilegali”!
    Unora nu le ajunge ca sunt “speciali” vor sa fie si “esentiali”!

  2. x-ulescu Răspunde

    ei si voi amu … aveti ce ati votat .principalu ca nu va furat dragnea ,boii de la bicicleta . In usr si plus sunt o gramada de mostenitori ai tatilor securisti sa nu mai vorbim de presedintele pnl . aschia nu sare departe de trunchi

  3. soldatu svejk Răspunde

    sunt curios cine sunt , nu dati nume ,scrieti numai ce functii au

  4. fara escu Răspunde

    esculescu:”aveti ce ati votat”

    bine oameni buni, acum ce vreti ? ca comunistii/coruptii/mafiotii care s-au instalat timp de 30 de ani pe functii sa dispara peste noapte? numai incet si sigur dar trebuie sa iesiti mai multi la vot ca altfel nu merge

    si mai cred ca numerele celor care s-au vaccinat prin pile este mult mai mare

    a si inca ceva esculescu, cred ca incurci usr cu aur ca la aur sunt fostii securisti si generalii criminali de revolutie care au omorat nevinovati in ’89

    • x-ulescu Răspunde

      Pai numa ce a scapat in presa , dar sigur mai sunt
      Vlad Voiculescu – tata turnator la securitate
      Dacian Ciolos – unchi securist
      Claudiu Nasui – tata securist
      Ludovic Orban – tata securist , repet luat din presa libera informatiile
      Sau astia sau nascut fara tata …ca cel pomenit in Biblie

  5. c-block Răspunde

    Ai uitat de titanul catindat usere la președenția CJ Satu Mare. Când sunt atât de multe semne de întrebare nu se poate să fie ceva întâmplător. Nu? Și e numai dintr-o parte în mod foarte “interesant”.

  6. Cetateanul turmentat Răspunde

    Specialii distrug Romania, vor doar privilegii, dar nu fac nimic pentru poporul roman.
    Toti cei care il ataca pe ministrul Sanatatii pentru aceasta dezvaluire sunt niste securisti imputiti si “speciali”.

  7. x-ulescu Răspunde

    problema nu este de ce sa facut ceva ,ilegal si imoral ,problema este DE CE sa aflat !!!

  8. ... Răspunde

    De data asta tind să-ți dau dreptate. Și când citesc anumite date picurate prin presă cu această ocazie mai-mai îmi vine să arunc o bombă sau ceva peste. Dar știu că-i degeaba așa că îmi trece. Mă gândesc de ce am fost totuși la vot. Pentru circul ăsta?

    • x-ulescu Răspunde

      ha,ha ha ..doare prostia ? hai lasa ca patru ani sunt lungi ,o sa uiti si tooot pe astia o sa-i votezi , ca si pestele in acvariu uita ca a dat de perete ,se intoarce si se crede in ocean

      • ... Răspunde

        Ca și tine. Văd că tot țăran veritabil ai rămas. Apropo, dar ce mai face agramata prezidențiabila Veorica pe care cu sârg ai votat-o? De unde știi pe cine am votat? Spune!

    • Sâcă Răspunde

      Ai grijă de bombă, dar mai mare grijă …de pastilă…

  9. pap remus Răspunde

    TARA DE RA..T GUNOAIE PESTE TOT
    opinca , mamaliga , furtu si smecheria sunt valori de referinta la neamul asta

  10. Gheorghe Răspunde

    Hotia,minciuna,coruptia,nepotismul,nesimtirea nu au culoare politica.Acestea exista pentru ca asa sunt unii biperzi(era sa scriu oamnei)care in marea majoritate sunt platiti din banul public.Doar nu v-ati facut imprersia ca acestea vor disparea odata cu tragerea pe linie moarta a psd-ului&company.Nuuuuu,nicidecum caracterele de nimic se afla peste tot.Doar nu credeti ca patronii,politicienii(de orice culoare politica) sau oamenii cu bani din urbea noastra sunt mai breji decat altii din alte orase???Va imbatati cu apa de ploaie.Doar nu credeti ca ei vor astepta frumos la rand impreuna cu populimea de rand si cu asistatii sociali.
    Doamne da ca si atunci cand,,vor da coltul”sa ne-o ia inainte cu 10…20 de ani sa sara randul ,sa ne lase pe noi astia ,,neimportanti”sa ne bucuram de viata.Scarbele tot scarbe,la cazanul cu zmoala sa intre inaintea tuturor si sa ia locurile mai de jos,sa nu aiba ocazia sa iasa la aer deloc.He he he he crapa-o-ar balega in voi de nesimtiti,ca nu scapi de ei ca de raie,peste tot numai cacati,numai putregaiuri(cu bani),ca nu mai ai loc nicaieri de ei.Orasul este mic si stirile,,mai scapa”deci in mare se cam stie cine a sarit randul.Voi ce spuneti?….sunt sigur ca stiti si voi pe cate unul,as din auzite.Oficial nu se va da nimic.

  11. Cetateanul Răspunde

    Pai in urma unui studiu s-a constat ca simpla administrare de vitamina D3 reduce sansele de deces cu circa 80% … toata familia ia C,D3, Zinc si anul trecut am stat la soare in plina “pandemie” .
    Ce e asa de complicat ?
    Se stia ca D3 este esentiala pentru imunitate .
    Luati voi vaccinul lui peste prajit !

    • g1 Răspunde

      @cetăteanul:nu risipiti vaccinul!Oferiti-l lui Gheorghe,acest bou mutant care fura in socialism si acum se crede anticomunist!

  12. Gheorghe Răspunde

    ,,g1′ de fapt esti exact cum te numesti.Esti punctul,,g”(daca stii ce este ala).Deci punctul care trebuie frecat…fara numar ,fara numar.Mi se pare ca esti unul dintre cei care au beneficiat de serviciile prietenilor sus pusi si care fac parte din cei pentru care nu dau nici un scuipat,care se cred buricul pamantului.Daca ai avea tu cat am furat eu in comunism nu ai avea NIMIC.Esti pe langa…mai incearca poate reusesti.Cred ca te-a deranjat comentariul meu deoarece este,,la subiect”si spune adevarul gol-golut.Mars unde ti-e locul…punctule,,g”.In rest….esti doar punctul,,g”.

    • c-block Răspunde

      Cest stil de a răspunde în halul psta de aroganță numai într-un singur loc se învață.🤔🤔😱😱
      Te deconspiri singur fără să vrei.

  13. Ășâțî Răspunde

    Aproape peste, dar puțin sub…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.