Ultima actualizare: azi, 13:41

Locale

Biciclist în stare gravă, după ce a fost lovit de o mașină pe DN 1F în județul Satu Mare

ACTUALIZARE. Persoana de pe bicicletă, o femeie în vârstă de 64 de ani, a murit în urma impactului. La volanul autoturismului se afla un tânăr din Cluj.

Ce spune Poliția:

Un conducător auto, de 23 de ani, din Cluj, pe fondul nepăstrării unei distante laterale corespunzătoare în momentul depășirii, a accidentat o femeie, de 64 de ani, din Ghenci, care se deplasa, pe bicicleta, în aceeași direcție de mers. Din nefericire, victima a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au prelevat și mostre biologice de sânge, in vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Știrea inițială:

Un accident de circulație s-a produs în această dimineață pe DN 1F în județul Satu Mare, după ce un biciclist a fost lovit de o mașină. Circulația în zonă a fost blocată.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că o persoană care se deplasa cu bicicleta, pe DN 1F, între localitățile Ghenci și Carei, județul Satu Mare, a fost lovită de o autoutilitară, impact soldat cu rănirea gravă a biciclistului, care primește îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul este întrerupt pentru aproximativ 30 de minute.

 

Un comentariu

  1. Cetateanul Răspunde

    Pacat ! Sper sa scape fara urmari serioase !
    Daca va place miscarea in aer liber va recomand sa folositi un stop si un far de putere alimentati de acumulatori normali, r3 pe spate si r6 pe fata, este dovedit faptul ca luminile folosite pe timp de zi scad numarul de accidente chiar si in cazul in care folositi o bicicleta .
    Nu va zgarciti, un stop bun e undeva la 80 – 100 de lei, un far bun e undeva la 200 de lei, mai cumparati acumulatorii vreo 60 de lei, un incarcator decent 100 de lei . Undeva la 450-500 de lei . Dar nu mai aveti treaba ani de zile !
    De ani de zile biciclistii sunt victime in traficul din tara . Ati vazut vreo “autoritate” sa va recomande ceva demonstrat prin STUDIU ca va protejeaza ? Respectiv folosirea luminilor pe timp de zi ? O sa vedeti, atunci cand o sa va recomande si D3, Zinc si C plus monitorizarea cu un pulsoximetru pentru un virus amarat, adica NICIODATA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.