Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Chef spart de polițiști în județul Satu Mare. Petrecăreții au fost amendați

Polițiștii sătmăreni au descins noaptea trecută la o pensiune din județul Satu Mare, unde aveau informații că este o petrecere privată. Oamenii legii au descoperit acolo peste 20 de persoane care se distrau de minune.

Pentru că au sfidat restricțiile, petrecăreții au fost sancționați de oamenii legii. De amendă nu a scăpat nici administratorul pensiunii.

Ce spune Poliția:

Noaptea trecută, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, într-o pensiune din Viile Satu Mare.

Cu ocazia verificărilor efectuate la fața locului, a fost identificat administratorul pensiunii și alte 23 de persoane.

Atât administratorul pensiunii cat și cele 23 de persoane participante au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare totala de 5.500 de lei.

Sursa: IPJ Satu Mare

28 comentarii

  1. Hhj Răspunde

    Adica cum… 5500 lei valoarea amenzilor??! Halal! Altii au luat minim 500-1000 lei.. plus administratorii undeva peste 6000 lei..

  2. Altu Răspunde

    Criminalii au curaj să se distreze. Plină țara de criminali fără mască și teroriști nevaccinați. La eșafod cu ei. Trăiască Guvernul Meu

  3. Gerula Răspunde

    Sa fie oare “Pensiunea Primăverii” ? Petrecere la domnul Stef ?

  4. Zoro Răspunde

    Este vb despre majoratul fetei unei judecătoare de la Tribunalul Satu Mare care habar nu avea de situatie😂

  5. suporter Răspunde

    Zoro daca e adevarat ce ai scris se face groasa pt politisti pt ca au avut curajul sa opreasca cheful fetei unui judecator de maine sau poimaine vor pazi portile fostului colectiv sa nu fuga vacile afara asta ca pedeapsa pt curajul lor

  6. Euh Răspunde

    Nu fiti idioti.Si voi a ti fost LA chefuri mai mari pe pandemie.Repet,nu fiti idioti si penibili!!!!

    • ... Răspunde

      Ce vorbești! Unii de aici nici copiii nu au fost!😱🤪 Nici cireșe n-au furat din ograda vecinului! Îs din ăștia mai mult de perfecți ori neprihăniți!😱😤😲🤮

  7. Altu Răspunde

    Serios vorbind, există virusul ,nu neg dar măsurile sunt exagerate. Nu e atât de mortal, daca era cum zic știrile toți erau în casă de frică. Aș face un experiment, fără mască , doar cine vrea. Atunci am vedea câți poartă mască de frica virusului sau de frica amenzii. De un an purtăm mască, stăm la distanță,acum ne vaccinăm și cazurile cresc. Eu cred că dacă ne comportam ca înainte situația era tot așa. Deci ,stai în casă sau te plimbi ard același rezultat,Covid la Maxim

    • Golf Răspunde

      Nu era deloc așa. Sedentarismul este o boală, statul îmbolnăvește. Dacă lumea era activă fizic automat ar fi avut un sistem imunitar mai puternic și astfel erau mai sănătoși.

      Restricțiile aberante au dus la scăderea imunității maimuțelor care le-au respectat. Aici este inclusă restricția respirației naturale.

    • Golf Răspunde

      Deci dacă lumea nu stătea în casă ci era activă fizic plus mai lua niște vitamine și minerale ar fi fost mult mai bine pentru ei.

      A fi maimuță presupune niște costuri care sunt plătite fie că vrei sau nu.

  8. cizmaru Răspunde

    Altu criminali sint cei care inpun folosirea masti cind masca nu tine in fata virusului nimic eu din cauza masti am stst o nopte in perfuzii

  9. Satmarean 1 Răspunde

    De un an purtam masti si stam la distanta pe dracu. Marea majoritate au masca sub nas, chefurile se tin la greu sa nu mai vb de iesiri la gramada la schi dupa care se reintorc in Bucuresti si se vad rezultatele. In TM inainte de carantina era full la terase zilnic, asa ca asta e rezultatul. Vedem cati se vor vaccina pana prin septembrie ca sa putem spera din toamna sa renuntam la masca ,daca nu sarbatorile de iarna le vom tine la fel ca si anul trecut.Asa ca….continuati tot asa!!!!!!!!!!!

    • Altu Răspunde

      Sătmărean 1,naiv poți fi frate,dar naiv rău ,naiv până la prostie. Poți tu să stai în casă până îi crăpa de foame sau inimă dar virusul nu dispare. Cât de naiv poți fi. Anul trecut cu marea carantină,de ce nu a dispărut . Cine vrea să stea în casă,eu îi fac cumpărături benevol, în limita timpului disponibil. Pe restul, să ne lase să crăpăm în libertate.

      • @Altu Răspunde

        Cum să dispară virusul prostovane, dacă e PAN-DE-MIE? În China au respectat regulile şi virusul a dispărut. Cazurile de focare izolate sunt tratate cu seriozitate. Acolo n-are fiecare părerea lui.

        • Pentru @Altu Răspunde

          -dragule, acolo exact atâția bolnavi sunt sau au fost câți a zis PC Chinez că trebuie să fie. Dacă ei tratau și izolau problemele cum trebuie nu era nici un fel de pandemie la nivel global. De asta poți fi sigur 110%. Acum nu mai sunt cazuri pentru că nu trebuje să fie. Nici la noi pe timpul lui Ceaușescu nu erau cazuri de HIV/SIDA pentru că s-a afirmat că e boala homălăilor și a drogaților. Deci în România nu are cum să fie așa ceva. Cred că știi rezultatul. Eu nu bag mâna în foc la datele chinezilor mai deloc.

  10. S Răspunde

    Oare luni cum isi va baga botul in tribunal judecatoarea:
    1.scuze
    2. va ard pe toti nemernicilor, chiar cu mine v-ati pus slugi imputiti ? Cu mine care am bani, am influenta ? Credeti ca fica mea, noi , suntem ca si voi ?

    • Chibitzul Răspunde

      Luni isi va etala pozele si bronzu din concediu. Abia marti va lua la perpulix jendarii si pe sefu de post.

  11. alecu Răspunde

    Politia s-a sesizat din oficiu???!!! Adica n-a dat nimeni nici un telefon sa-i anunte?! Le-a soptiti o pasarica?! Telepatie?! Bleah!!!!

  12. Altu Răspunde

    @Altu”prostovane” , du-te în China sau mai bine în Coreea de Nord, că acolo se respectă regulile și nu ai părerea ta. Acolo ești un Yes Man, fără părere , așa îți place.

  13. Popica Răspunde

    Bun bun, dar contestațiile la amenzi nu se fac la tribunal? Și dacă da le judeca mama sărbătoritei?

  14. Unu’ Răspunde

    @S si @Chibitul,
    ATENȚIE, concentrația de răutate si fiere pe care o aveți va poate afecta serios sănătatea.
    Si ce daca unul dintre părinții sărbătoritei este judecător.
    La petrecere erau invitați, presupun, apropiații fetei, colegi si prieteni cu care aceasta se vede frecvent, daca nu chiar zilnic la școala…nu văd unde era pericolul…
    Despre comentariile voastre, nu cred ca v-ati fi deranjat sa le faceti daca nu era vorba despre fiica unui judecător.
    Sunteți penibili.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Dacă este așa cum spui și se pot întâlni zilnic deci nu e pericol (afirmația ta) atunci de ce sunt interzise petrecerile? Dacă tot ziceai că e OK să se întâlnească.🤔🤔🤔 Nu știu. Dar în țara asta dacă ești plod sau neam de ștab se aplică în continuare reguli separate.
      Părerea mea e că dacă toată trupa veselă mergea la mall nici drq nu observa câți sunt de fapt buluc-grămadă. Că la mall sau la orice supermarket mai răsărit în 2 secunde intră și ies mai mulți decât erau la petrecerea asta. Spun asta pe nevăzute. 🤔🤔🤯😱😤😭

  15. Attila Răspunde

    EU II UREZ LA MULTI ANI!!!
    Multa sanatate fericire si tot ceea ce isi doreste!

  16. Nicusor Răspunde

    Nu este nici un virus mortal. Numa spalatii pe creier cred in berea Corona . Nu stiu ce ii la mijloc, da io cred ca se incearca reducerea poluarii

  17. Alex Răspunde

    Si eu daca nu port masca, sau nu port corect, si mai comentez, cat primesc, 50, 1000, sau 2000, ???

  18. Cetateanul Răspunde

    Nu va place noua politica ? Noile drepturi si libertati ? VINOVATI PANA LA PROBA CONTRARIE ! Nu trebuie sa cautam prea mult, s-a mai intimplat asa ceva si indivizii respectivi nu au sfarsit bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.