Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

COVID-19 | Prefectura anunță noi decese la spitalele din Satu Mare și Carei

Până în prezent, în județul Satu Mare s-au înregistrat 9.562 vindecări și 219 decese cauzate de coronavirus.

Cele patru persoane decedate în ultimele 24 de ore sunt două paciente de 45 si 75 ani internate la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, respectiv un pacient de 68 de ani și o pacientă de 80 de ani la Spitalul Municipal Carei. Toate persoanele prezentau multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 72.640 teste, din care 560 în cursul zilei precedente. La nivelul județului Satu Mare, în data de 11 martie 2021, se află în carantină la domiciliu 396 persoane.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 11 martie 2021:

– numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 604;

– numărul total de persoane vaccinate: 19.178;

– numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;

– număr total de reacții adverse: 7 reacții locale.

4 comentarii

  1. Hitler Răspunde

    Si aici omoara oamenii ca in sibiu? E cam varza romania din toate punctele de vedere

    • Romanistan citizen Răspunde

      Protocolul aplicat e standard iar medicii noștri sunt și mai slabi decât cei din Sibiu. Fără suoărare, e crudul adevăr. Așa că îți dai seama. Încercați pe cât posibil să nu intrați acolo că acolo nu pacientul primează ci respectarea protocolului. Iar dacă pacientul nu rezistă înseamnă că nu e demn de protocol?
      Cel puțin un sfert din cei internați mai bine ar sta acasă și s-ar însănătoși acolo. Noi avem spitale cu denumirea asta nu instituții spitalicești dedicate ăpentru însănătoșirea bolnavului. Oricum decât să mor sufocat legat la ventilare și cu mâna legat strâns prefer orice altceva. Sincer. Să nu cumva să creadă careva că personalul sanitar vă verifică la 5 minute ce-i cu voi acolo și cum vă simțiți!?!?

    • CasiNo Răspunde

      “Nuuuuu , Sibiu a fost un caz izolat” …… In Satu Mare si restul oraselor, pacientii sunt urmariti indeaproape de cadrele medicale! Medicii si asistentele se cearta intre ei pt privilegiul de a intra in saloanele cu “covizi”. Noaptea cand se afla in timpul liber, se foiesc in pat nelinistiti de grija pacientilor. Lasand sarcasmul la o parte, poate un medic vede in pacientul cu covid un infractor care imprastie cu virus in mod deliberat. Pacientii sunt vazuti ca niste criminali iresponsabili , fapt pt care trebuie legati la pat si sedati. In cazul in care pacientul comenteaza, se interpreteaza ca s-a agravat boala si se mareste doza. Pacientul are de ales: ori moare incet , ori urla ca sa primeasca o supradoza si sa crape mai repede. Ar trebuii sa se dea liber la autopsii. Nu de alta dar sunt cateva zeci de mii de familii s-ar putea sa aiba mici nelamuriri.

  2. Cetateanul Răspunde

    Tu crezi ca astia din presa fac ceva pro bono dupa ce au fost practic mituiti de guwern sa-i sustina in lupta cu populatia ?
    NUUU
    Le e frica (unora) ca asa vor ajunge si ei sa moara legati si sedati pana-n panzele albe . Isi dau seama (unii) ca practic nu au nimic de castigat din asta . La ce-ti folosesc niste bani si niste bunuri daca odata ajuns intr-un spital esti terminat ?
    Clar ca medicatia a ucis o buna parte din pacienti, de aceea nici nu se efectueaza autopsii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.