Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

COVID-19 | Prefectura anunță un nou deces. Bilanțul ajunge la 227

Până în prezent, în județul Satu Mare s-au înregistrat 9.665 vindecări și 227 decese cauzate de coronavirus.

Persoana decedata este un pacient de 67 de ani, la Spitalul Pelican Oradea, cu multiple comorbiditati.

Până în prezent au fost efectuate 73.861 teste, din care 318 în cursul zilei precedente. La nivelul județului Satu Mare, în data de 14 martie 2021, se află în carantină la domiciliu 531 persoane.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 14 martie 2021:

– numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 546;

– numărul total de persoane vaccinate: 20.652;

– numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;

– număr total de reacții adverse: 7 (reacții locale).

16 comentarii

  1. Lelutica Răspunde

    Aceste anunturi sunt ca reactie a statului fata de rata scazuta a celor care se vaccineaza.
    Statul incearca sa bage frica in oameni, sa-i manipuleze !!!

    • Golf Răspunde

      Când ți-au dorit binele vreodată cei cățărați la putere, guvernanții?

    • Morpheus Răspunde

      Defapt numarul este mai mare, multi mor acasa de covid si nimeni nu mai face test after, e si inmormantarea mai simpla.

      • ... Răspunde

        Și numărul celor trecuți de boală este cel puțin dublu dacă nu triplu față de cifrele oficiale! Cunosc multe persoane, inclusiv medici sau cadre medicale, care de frică să nu fie internate mai bine nici nu s-au testat și s-au trata acasă. Sunt acum bine mersi. Serios spun asta. Mare mortalitate, ce să spun!!! E nașpa pentru cei cronici decompensați, da așa e. Restul e stres cam degeaba.

  2. Dr Răspunde

    Şeful Secţiei boli infecţioase din Spitalul Victor Babeş Timişoara, Virgil Musta, afirmă că se constată, la cazurile recente de COVID-19, o evoluţie foarte rapidă a bolii la tineri, el arătând că sunt pacienţi care în doar câteva zile ajung de la o afectare a plămânului de 10%, la o afectare de 70%. El susţine că este posibil ca acest lucru să fie cauza de circulaţia unor noi tulpini ale SARS-CoV-2.

    • Gogu Răspunde

      Prietenul meu acum a iesit din spital, tanar si solid, 60% plamani afectati si ficatul praf, adio chefuri cu bauturi, bere. Virusul nou distruge si alte organe inafara de plamani.

      • Romanistan citizen Răspunde

        Ficat praf de la medicamente nu de la covid.

        • bacteriolog Răspunde

          Tu crezi ca virusul acesta este inofensiv ? Oamenii iau medicamente tot timpul cand au probleme medicale ,si nu au asa afectare a organelor ,
          toti medicii care lucreaza cu bolnavi post -Covid vad distrugerile cauzate de virus.

          • Romanistan citizen

            Medicii nu prea văd. Eventual asistentele. Nu știu dacă pricepi diferența. Ca să vadă medicii ar trebui să intre în contact cu bolnavul. Crede-mă știu de ce spun asta.

  3. InfoPress Răspunde

    Nu mai departe de anul 1956, când poliomielita afecta milioane de copii la nivel global, iar vaccinul (cu o eficacitate dovedită de 90%) fusese descoperit cu doar un an în urmă, Elvis Presley a decis să ia atitudine publică și să contribuie la salvarea de vieți prin propriul exemplu. La scurt timp după ce acesta s-a vaccinat în direct la TV, rata de vaccinare în S.U.A. a crescut de la 0,6 la 80% într-un interval de 6 luni, iar în următorii 4 ani, incidența poliomielitei a scăzut cu 90%.

  4. ... Răspunde

    @Infopres. Nu știu cine ești dar repetă te rog cu voce tare propoziția asta: Vaccinul antipolio este vaccin de primă generație. Vaccinul anticovid este vaccin de generația a treia. Acum întreabă pe cel de lângă tine (asta dacă nu știi) care este diferența! Pentru mine aici e buba.

    • garcea Răspunde

      Umbla tu cu o Dacie prima generatie , sa vezi ce parametrii de franare , poluare ,accelerare are , stiinta si tehnica avanseaza , totul merge mai repede , la nasterea lucrurilor noi deja ajuta supercalculatoarele ,inteligenta artificiala , echipe de cercetatori cu cunostinte vaste .
      Vremea toporului de piatra a trecut , unii gasesc motive pt orice sa fie ANTI !
      Numai Pfizer e generatia 3 , celelalte 2.La tehnologia 3 s-a lucrat de 30 de ani .

      • realitatea Răspunde

        Sinofarm și nu numai e cu tehnică de primă generațe. Sincer eu prefer un virus la care s-a dat în cap deci știu că e mort decât un vaccin de-a treia generația în care organismul și-l crește prima dată în interior, că asta face ARN mesager, după care reacționează cu anticorpii dezvoltați.

    • Laborator medical Răspunde

      Putina lume stie ca vaccinurile din prima generatie contin mercur si formalina .Toata lumea le-a luat , fara frica .Cele noi nu au substante asa periculoase .Punct.

      • ... Răspunde

        Mda. Am deranjat. se vede. Mai bine ai răspunde la întrebările mele puse de câteva zile. Sunt sigur că dacă ai putea răspunde s-ar fi încheiat de mult discuția asta de-a dreptul sterilă și fără sfârșit. Și mă rog de când comparăm o mașină cu un vaccin? Urmează să compărăm oamenii cu roboți?
        Răspunde la întrebări și restul discuțiilor de semantică lasă pe mâna filosofilor.
        Dacă nu reușești să-mi răspunzi măcar explică de ce jumate din medici nu s-au vaccinat. Dacă spui că au trecut deja prin boală să știi că afirmația e valabilă numai parțial.

        • covid 19 Răspunde

          @…Păcăliciule, n-ai afirmat că ştii tu că 99% au trecut prin boală? Afirmai ritos:,,Ştiu ce spun!”. Nu ştii nimic.Ce panaramă eşti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.