Ultima actualizare: azi, 20:52
Locale

Deputatul Radu Cristescu, un nou atac dur la adresa UDMR

Radu Cristescu a lansat un nou atac dur la adresa celor de la UDMR. Deputatul PSD de Satu Mare se arată revoltat de faptul că cei de la UDMR au votat bugetul propus de Guvernul Cîțu.

Redăm, mai jos, declarația făcută de deputatul Radu Cristescu:

,,Căpeteniile hoardei UDMR-iste se comportă în continuare ca niște urmași ai hunilor lui Atila, fără să le pese că lovesc în oameni nevinovați, care au ghinionul iohanist să trăiască într-o perioadă sinistră, cu UDMR la guvernare. Deși nu sunt un partid politic, ca restul formațiunilor parlamentare, și au doar o roabă de voturi, neo-hunii udemeriști din Parlament au votat bugetul mizerabil al guwernerului Cîțu, adică au luat banii din alocațiile și pensiile a milioane de copii și de bătrâni. Inclusiv copii și bătrâni maghiari, dintre care marea majoritate sunt oameni de treabă, care nu trebuie confundați cu șefii udemeriști, adică cu gașca  de profitori mizerabili care îi manipulează de 30 de ani”.

5 comentarii

 1. tabu Răspunde

  Radu Cristescu

 2. Rrr Răspunde

  Noul Vadim Tudor.

 3. Bogu Răspunde

  Personajul acesta se poate lauda cu ceva reusite? La nivelul lui, probabil saisfacerea nevoilor fiziologice reprezinta in sine o reusita. Penibil caracter……

  • R2D2 Răspunde

   Da poate. Eventual nevoile fiziologice in pantaloni. Nu cred ca a facut asta mare smecherie pentru Satu Mare, atat pentru oras cat si pentru judet.

 4. Mackey Răspunde

  A kábszi rossz, értem?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.