Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Femeia scoasă cu forța din mașină și trântită la pământ, pe Drumul Careiului

O scenă neobișnuită a avut loc, duminică, după-amiază, pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Un bărbat a oprit mașina în stația de autobuz de lângă hypermarketul Auchan, după care a scos o tânără cu forța din autoturism, iar apoi și-a continuat drumul.

Scena a avut loc sub privirea unui alt bărbat, aflat în mașină, ce nu a intervenit. Incidentul a fost relatat, pentru PortalSM, de către o sătmăreancă ce a fost de față în acel moment.

„Duminică, după masă, mă plimbam cu o prietenă. Veneam de la Dedeman, când observ în stația de la Auchan un bărbat cum scoate cu forța o femeie din mașină și o trântește de pământ, și o lasă acolo. Se urcă în mașină și pleacă, iar alt bărbat aflat în autovehicul stă și se uită în loc să facă ceva. Unde trăim?! Totuși, femeile trebuie respectate, nu bătute și maltratate”, a spus femeia.

 

 

 

7 comentarii

  1. x Răspunde

    Satmareanca are capul in nori, daca a vazut toate asa de bine si a fost indignata trebuia sa sune imediat la politie.

  2. AziNu Răspunde

    Mare branza. E plin orasul de nefwtute

  3. Alin Răspunde

    Sa ii fie rusine cocalarului ca asa isi trateaza consoarta. Si si daca nu ar fi, o femeie se trateaza frumos.

  4. Osan Răspunde

    Și dacă și a lovit pasaruka cu altcineva?

  5. Gheorghe Răspunde

    Mai paremi-se ca femeia(nu neaparat nevasta tipului)nu a vrut sa manance,pur si simplu nu voia sa manance nimic si de aceea a fost basculata.Ce mare scofala?…o fi luat-o omul sa o plimbe cu masina si bineinteles ca nevrand sa manance nici in ruptul capului si neavand lovele sa plateasca plimbarea,a fost coborata,,la prima”.Ce ti-e si cu barabatii astia?….auzi ma,,a scos o tânără cu forța din autoturism”O fi fost un bade de pe la tara care nu stia sa se poarte frumos cu femeile.Ce om?…mai ales ca era si tanara si trebuia educata(invatata) si eventual alinata,sau scarpinata,dar asta nu si nu,pur si simplu o da afara.Mai nene mai tu ori nu vrei,ori nu poti,ori nu stii.Chiar asa sa te porti cu o femeie tanara,mai mare rusinea.No nu-i bai ca o sa vina alt nene care va sti cum sa se comporte cu tanara respectiva incat femeia(posibila nevasta a badaranului)va fi dispusa sa manance si sa bea cu el….cine pierde…spuneti voi?Nimeni nu pierde,toti au de castigat,mai ales femeia si astfel totul se termina cu happy-end.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.