Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Avertizare RO-Alert în Satu Mare. Mesaj privind răspândirea COVID-19

Avertizare RO-Alert în Satu Mare! Sătmărenii au primit astăzi mesaje RO-Alert prin care sunt informați că nivelul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat.

Mesaje au primit atât locuitorii municipiului Satu Mare, cât și cetățenii din localitățile în care rata de incidență este una ridicată. Oamenii sunt avertizați să respecte măsurile sanitare pentru a evita răspândirea virusului.

Mai jos găsiți mesajul primit de sătmăreni de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU):

3 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    O stire pretioasa. I-ati facut si poza. Wow :))) Cred ca va plictisiti rau. Mai bine Scrieti despre Dr. care folosea tratament propriu pentru covid si acum e cercetata de colegiul medicilor ca nu respecta schema din spitale care a ucis mii de pacienti. Un Doctor foarte bun risca sa fie dat afara din sistem pentru ca are curaj sa vorbeasca ! Asta ar trebuii sa va preocupe, Voi nu puteti fi ziaristi sau jurnalisti gunoaielor de la presaSM. Mai bine ati face cunoscute neregulile din sistem.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Tocmai conduceam. Era să mă tamponez cu cel din față. Apoi eram băgat la știri că sunt covid pozitiv? Întreb și eu. Dar nu văd rostul acestor alerte în afara celor care sunt retribuiți bine de tot pentru asta.

  3. H&R Răspunde

    Alerta asta a fost trimisa anul trecut in martie. Acum a ajuns. Poate o fi infectat cu coviduti. Heei mai stii tu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.