Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

FOTO. Juraţii de la Românii au Talent, impresionaţi de o sătmăreancă. Patru de DA!

Sătmăreanca Adriana Popescu a prezentat număr inedit la Românii au Talent, sezonul 11, emisiune difuzată în această seară la Pro TV.

Adriana Popescu a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr inedit pe care nu a vrut să-l dezvăluie juraţilor, atunci când a fost întrebată ce a pregătit pentru concurs. Concurenta a spus că doreşte ca numărul să fie o surpriză.

“Mă numesc Adriana Popescu sunt de la Satu Mare, am 43 de ani şi de meserie sunt arhivar. Eu am mai fost şi în sezonul 6 dacă vă mai aduceţi aminte, atunci am scris din părul fetelor, Românii au Talent şi am întrunit cele cinci fete şi am format un trandafir. A fost un moment unic pe care nu îş voi uita niciodată, eram foarte stresată şi domnul Florin Călinescu a fost singurul care m-a calmat”, a mărturisit Adriana Popescu.

Concurenta a adus în scenă şase fete, care erau îmbrăcate cu rochii lucrate din extensii de păr, realizate chiar de Adriana Popescu, care deşi este arhivar de meserie, are o imaginaţie destul de bogată şi şi-a transformat pasiunea pentru păr în business.

Adriana Popescu a primit patru de “DA” la Românii au Talent, sezonul 11, juraţii fiind impresionaţi de prezentarea de modă adusă de concurentă pe scena emisiunii.

Andra: Încercam să îi spun lui Smiley că eu din ce văd aici sunt rochii peste care ai pus accesorii de extensii de păr
Adriana Popescu: Da, sunt rochiţe făcute din extensii de păr
Andra: A fost ideea ta?
Adriana Popescu: Da
Andra: Deci e incredibil. Sunt curioasă dacă cineva a venit să facă o comandă de rochie de genul ăsta.

“E pentru prima oară când văd aşa ceva şi admir creativitatea dumneavoastră”, a spus Alexandra Dinu.

Bianca Rus, vedeta care a participat la Bravo, ai stil, emisiune difuzată la Kanal D, a fost prezentă ca model în colecţia cu rochii realizate din păr, pe care Adriana Popescu a prezentat-o la Românii au Talent, sezonl 11.

Bianca Rus, vizibil emoţionată i-a salutat pe juraţi, dar în special pe Smiley, cu care aşteaptă să facă o piesă.

Bianca Rus: Bună seara, mă bucur să fiu alături de voi, te pup, Smiley!
Smiley: Sărut-mâna
Bianca Rus: Nu te-am uitat cu melodia. (Moment în care, Smiley şi-a pus mâinile în cap).

Bianca Rus: Am venit să o susţin pe Adriana, tocmai de la Satu Mare. Este prima mea prezentare de modă, aşa, televizată într-o rochie din păr şi sunt foarte emoţionată, dar fericită. Pupi de la Bia!

Andra: Daa, te pupăm, Bia!

După ce Adriana Popescu şi modele sale au ieşit din scenă, juraţii, Andra, Florin Călinescu şi Smiley, au dezbătut subiectul “cine e Bianca Rus”.

“Asta e Bianca Rus? Cine e Bianca Rus?”, a replicat Smiley, semn că artistul nu o cunoaşte pe vedeta, care a fost prezentă în această seară pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11.

Sursa: wowbiz.ro

9 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    Intrebarea lui Smiley va ramane pe buzele tuturor ani bun de acum inainte : “Cine e Bianca Rus?” . Peste 20 de ani aceeasi intrebare va bantuii Romania 😉

    • Adi Răspunde

      Bianca Rus o semi analfabeta care ne face de rușine orașul, o agramata de care râde o țară întreagă .Să nu mai zică că este din Satu Mare , este păcat de noi Să fim asimilați cu o taranca ca aceasta .

  2. Una Răspunde

    Îți cam dai seama ce valoare înseamnă pentru Smiley Bianca Rus, însă Bia l-a salutat pe Smiley de parcă erau buni prieteni de o veșnicie !

    • AziNu Răspunde

      Nu am vazut emisiunea dar te cred pe cuvant. Singurele persoane care nu s-ar fii asteptat la un astfel de moment sunt din anturajul ei si ea binenteles. Iti dai seama ce jenant? Dupa ce ani de zile le-a povestit apropiatiilor tot felu de lucruri neintamplate , vine Smiley si zice cine e asta? Precis dansa s-o eschivat in fatza prietenelor si le-a mintit ca a sunat-o Smiley dupa emisiune si ca de fapt a fost totu regizat etc…Cumva tot s-o scos dupa ce s-a chinuit sa dovedeasca tututor ce cunostinte are ea.O ajuns probabil in situatia in care le-a dat de inteles apropiatilor ca Smiley sau ce stiu eu ce vedeta ar fii murit de foame daca nu intervenea ea. Acu vreo 2 ani am mai scris despre ea un comment, cand le facea “barba falsa” la fete (asa aratau saracele ca Chewbacca din Star Wars).Si atunci o avut acceasi problema: se confunda cu o vedeta,dar internationala . E boala grava vedetismul. Unii oameni din anturajul ei s-au molipsit, deci e si transmisibila boala

  3. Maister Răspunde

    Bine, bine .
    Dar din poze tot n-am aflat cine e Bianca Rus ?
    Tipa in roz ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.