Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

FOTO. Localitatea din județul Satu Mare în care ceapa și cartofii ‘’cresc’’ în gropile din drum

Într-o localitate din județul Satu Mare, ceapa și cartofii ”cresc” în gropile din drum. Supărați pe faptul că sunt nevoiți să circule în fiecare zi pe un drum bombardat, oamenii au decis să protesteze ”altfel”.

Este vorba despre Drumul Județean (DJ) 195 C, spre localitatea Sânmiclăuș din comuna Moftin județul Satu Mare. Oamenii din zonă sunt la capătul răbdării, iar astăzi au decis să protesteze ”plantând” ceapă și cartofi în craterele de pe carosabil.

Foto: Buletin de Carei

 

10 comentarii

  1. GemeZamfirescu Răspunde

    Bravo CJ ului in frunte cu burtosul Pataki ,bravo chelu Alfi ,bravo piticu Cozma,bravo violoncel afon Panait!Așa ceva este unic in lume ,drumuri de calitate ,culturi sănătoase,oameni fericiti!Impreuna ați …in(frânt)vins!Pataki ,eu cred ca oligofreni ca și tine intr-o lume normala au Interdicție și la buda publica ,iar tu ești preș de CJ a doua oară! Bă ăștia de la UDMR ,vouă nu va e ma rusine de zdreanța asta?Vai de zilele noastre!

  2. hAuleuMaica Răspunde

    Nu ințeleg totuși,de ce sânt lăsați oamenii aceia, lăsați bătaie de joc cu asemenea drum
    Eu nu rețin in ultimii50 de ani să fi fost vreodată mai bun.(mai rar am fost cu taxi acolo.Țin minte acum vreo17 ani ,o tanti la vreo 80 de ani a făcut comandă la taxi in Satu Mare și a vrut la Carei (UAU) . N-am să uit plasa ,dar nici drumul ,care și atunci era dezastru, și sânt in jur de 10 km..

  3. A+++++ Răspunde

    dar domnilor, sa gandim logic oare cine are 5 mandate la moftin PSD in frunte cu mancatorul de seminte ,si toate terenurile acaparate omul lui mircea govor asa ca mukles ciuma rosie este la putere acolo ,in cimitirul din comuna este AGRICULTURA,mananca porumb din seva MORTILOR,,jeguri ordinare sa mai ai incredere in popi pentru ei bani nimic altceva nu poti sa ti vizitezi pe cei dragi plecati dintre noi,,,asa ca va rog sa analizati problema in mod ,foarte serios ,d,le DAVID …..imi aduc aminte de mormintele ostasilor RUSI;NEMTI , UNGURI si binenteles OSTASI ROMANI ,de care ne batem joc au luptat ca tusi fratele tau sa aveti teren din smecherii sa duceti cat de repede multele hectare cu voi tot in pamant si dupa aceea sa vin cu plugul si sa pun un pic de igrasamant ! oare cum sar simti membri de familie .loazelor fui huuuu…

    • @A++++ Răspunde

      Esti pe minus A-ule !! Adica esti pampalau !O fi conducand in comuna “ciuma rosie” dar banii din pacate ii dau exact cei pe care i-ati votat la nivel de consiliu judetean !Pe vremea lui Govor imi amintesc ca drumul acolo era mai mult decat ok,si chiar in toate localitatile romanesti,pe cand acum…Ati pupat in … pnludmrusr???Cereti sa va faca drumuri acum de la ei pentru ca ei sunt dumnezeii consiliului judetean,si acolo sunt banii !!

  4. Euh Răspunde

    Dedicate pt A+++++ : …. tie si penalilor din PNL!!!!

  5. X Răspunde

    Eu zic … voua si cu psd si cu pnl, sunteti toti o apa si un pamant. Si meritati ce vi se intampla ca nu intrati peste ei in primarii etc. Toti din romania ar trebui sa uneasca sa luati toti primarii sa le dati o portie de viata, au uitat ca pe vremuri pierdeai o mana

  6. A+++++ Răspunde

    pentru tine EUD …… SI SAI DAI …. LU ….. sugus ciuma rosie.

  7. A++++ Răspunde

    lu …. sai dai ….. ….

  8. Teofan A Răspunde

    Dați certificate de producător acolo!!

  9. Muresan Răspunde

    E dezastru drumul între loc. Moftinu Mic si loc. Sânmiclăuș. Domnule primar David și domnule presedinte al Consiliului Juxețean Satu Mare Pataki Csaba, luati vă rog urgent măsuri de reabilitare a drumului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.