Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Pericol public pe un drum din județ. Mașină urcată pe remorcă

Imaginea zilei în Satu Mare. Un sătmărean a surprins într-o localitate din județ un autoturism transportat pe o remorcă.

Imaginile au fost surprinse astăzi în comuna Medieșu Aurit din județul Satu Mare. O mașină fără numere de înmatriculare este transportată pe o remorcă, tractată de o autoutilitară al cărei șofer nu pare să-și facă niciun fel de griji.

9 comentarii

  1. Ășâțî Răspunde

    Zilnic vin vreo zece astfel de dube cu remorcă pe strada Magnoliei, să vândă fier vechi. Toate cu numere de Sălaj. Nu înțeleg, care-i logica. În județul Sălaj nu sunt puncte de colectare de fier vechi, sau la noi se plătește atât de bine, că merită să vină din județul vecin? Sau s-au modernizat și ei și și-au schimbat ștrafurile cu cort pe dubele astea cu remorcă? De multe ori staționează acolo peste noapte, cu toată familia (8-10 persoane) în dubă, așteptând să deschidă dimineața punctul de colectare. Unde își fac nevoile fiziologice, numai ei știu.

    • dr.Raed Răspunde

      ciudat este ca astia si in perioada de carantina,cand se umbla cu declaratie ,tot linistiti umblau cu marfa(nu intelegi nimic)

    • Lili Răspunde

      Am inteles ca se deplaseaza in alte judete sa caute, sa predea fier vechi si sa incaseze bani pentru ca sa nu apara cu venituri in judetul lor si sa nu piarda ajutorul social din judetul de domiciliu.
      Asta se intampla de ani de zile iar autoritatile nu au nicio reactie.
      Nici politia rutiera, nici cei care semneaza plata ajutoarelor sociale, ce sa spunem de privatii care colecteaza orice numai bani sa iasa …..
      Asta este tara!

  2. Antal Răspunde

    Oameni de afaceri.Sunt bani grei in fier vechi.

  3. GYPSI Răspunde

    Voi autoritati cu salarii babame ,de ce inainte de alegeri ati gasit metode sa scapati de coloratii de salaj care isi
    fac veacul pe Magnoliei fier vechi Botis + parcarile supermarcheturilor la cersit. Trebuie sa-i suportam pana la urmatoarea campanie electorala?

  4. rodica Răspunde

    Ce rau esti si ei trebuie sa manance sa traiasca , bine ca nu fura ei aduna fierul vechi din curtile oamenilor il platesc altfel daca nu l-ar aduna ar fi aruncat pe malurile somesului ca restul gunoaielor . Fii om gandeste omeneste prietene , spunele tu gheorghe , daca toti am fi ingineri cine ar mai aduna gunoiul? Cand ii vezi multumestele ca fac ce tu nu ai face. Peace

  5. Mișu Răspunde

    Trebuie să mănâncă și gura lor ceva , praleo

  6. Hîroshi Kakuru Răspunde

    …țiganii din sălaj,colecționari de feroase si neferoase !😂🤣😁👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.