Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO/VIDEO. Lucrările la Centura Sătmarului, în grafic. Noul pod peste Someș, finalizat

Prefectul Altfatter Tamás, subprefecții Lavinia Kiss și Radu Bud și directorul de cabinet Kovacs Robert au avut o nouă întâlnire de lucru cu reprezentanții executantului lucrărilor la Varianta de ocolire Satu Mare, urmată de o deplasare pe șantier.

Lucrările sunt în grafic, după relocarea utilităților (linii electrice de medie și înaltă tensiune, magistrale de gaz și de apă) care intersectează traseul noii centuri rutiere a municipiului se așteaptă un avans semnificativ al acestora.

Aristide Poggio, area manager la Itinera SpA a informat conducerea județului despre problemele curente pe șantier, despre decontarea lucrărilor și alte aspecte de organizare, prefectul județului urmând să solicite asemenea întâlniri de lucru mai des, pentru o finalizare în termen a acestui obiectiv care va fluidiza traficul în municipiu și cel spre/dinspre frontieră.

13 comentarii

  1. dr.Raed Răspunde

    deja atata au inaugurat podul asta ca trebuie sa schimbe bordurile imediat

  2. GemeZamfirescu Răspunde

    Bă da nu ați mai dat Acu o luna aceiași știre?Si Acu o luna mai trebuia sa se toarne stratul de uzura,sa se monteze iluminatul,etc,exact ca acum!Ce fac ăștia de la prefectura ?Cum da un pic de soare trag câte un grătar pe pod și îl mai inaugurează o data?Si Acu o luna am spus ca nici in doi ani nu o sa fie gata centura,fac și io ca alde chelbosanii Alfi și Budă ,îmi mențin părerea in același” stadiu” și la același “ritm”!Bă putorilor,inaugurați-l la sfârșit bă!Sau va e frica ca o sa crăpati de Covid și nu mai prindeți,sau ați introdus și sporul de “tăiat de panglica” ca sporul de “promisiuni deșarte” cât și ăla de “vrăjeala” cică nu mai sunt sporuri sunt baza de calcul!Putori inepte ce sunteți!
    PS.Ieri am înțeles ca ați “inaugurat” noua prefectura😂😂😂😂!Maine ce Șanțuri și ruine mai inaugurați?

    • Gheorghe Răspunde

      Atunci aveam alt prefect. Cum sa nu inaugureze noul prefect UDMR podul peste Someș 🙂

  3. Coiu Răspunde

    VĂ ROG SĂ MĂ CREDEŢI ! 100 de chinezi cu câte o lopată și un singur boloboc terminau demult și PODUL și toată CENTURA!!…aaaaa să nu uit,dacă le plătea sporul de noapte, terminau și NOUL SEDIU AL PREFECTURII !! VĂ ŢUC.

  4. HaHa Răspunde

    Adica lucrarile sunt in grafic , INAFARA de RELOCAREA UTILITATILOR . Poate asa suna mai bine . Si cum utilitatile nu sunt relocate , cel putin instalatiile electrice de IT , nu inteleg cum ar putea fi in grafic , da , nho , ei stiu !

    • urbanism Răspunde

      Păi se pocnește din deget, se bat din călcâie apoi dispar toate ca și Dorothy din Topeka/Kansas în “Minunatul vrăjitor Oz”.😱🤪
      Tu nu în țara asta trăiești? Nu știi cum se fac lucrurile la noi? Tot timpul practica ne omoară, teoretic tot timpul suntem în grafic.

      • Haha Răspunde

        Aci traiesc , dar tot uit si ma ia valul ! 😂

        • urbanism Răspunde

          @Haha. Cred că deja sunt pregătite și scuzele că de ce nu va fi gata când ar trebuie. Dacă suntem răi de fapt conform proiectului inițial-inițial trebuia să fie gata și predată, nu?
          Dar mă gândesc că din cauza pandemiei și a circulației intense pe șosele generat de #Stațiacasă și celelalte traficul intens din zonă a blocat aprovizionarea șantierului.🤔😱😜🤪💩💩💩🥴
          PS. Eu tot nu înțeleg un lucru. Stâlpii ăia de curent care trebuiesc relocați acolo stau de zeci de ani, nu de ieri. De ce nu ocolește drumul cu 10 m sau 20 ori 30 să zicem stâlpii și atunci nu trebuiesc relocați? Dar probabil atunci s-ar ocoli și pământul cuiva care musai trebuie despăgubit. Mare păcat ar fi să scape!😱🤔😤😲 Așa e când proiectul e vechi, se face după interese și din birou.

  5. Anonim Răspunde

    Minciuni nu pot sa trec podul .Sa inaugurat un bibelou bun de admirat .

    • x-ulescu Răspunde

      la fel e finalizat si podu din micro 17 , mai trebuie doar unite malurile Somesului

  6. Satmareanul Răspunde

    Oare subprefecta ce studii are ca sa isi dea cu parerea cu privire la pod? Oare a facut podul de jos sau de sus? Depinde pentru cine … aviz celor care poate stiu … ar fi bine sa ne spuna pentru cine face ea podul de jos si pentru cine podul de sus

  7. x-ulescu Răspunde

    au cautat desenele facute de fostu prefect in zapada ? la una din multele vizite de protocol la pod ? ca zicea ca pana la craciunul din 2020 se da in folosinta podu

    • Haha Răspunde

      Ce-i drept , io l-am folosit de cateva ori pe nv ( nevazute ) inca de cand era numai armaturi . Mai nou am vazut cativa tupeisti cu masini care s-au incumetat sa-l treaca , deci se poate , numai sa insisti . 🥱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.