Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTO/VIDEO. Șofer începător (22 ani) mort într-un accident teribil. Mașina, făcută praf

Un tânăr șofer, în vârstă de 22 de ani, a murit miercuri seara într-un accident cumplit produs pe raza localității maramureșene Berbești, la doar trei săptămâni după ce reușise să-și ia permisul de conducere. Vlăduț a fost de nerecunoscut de către apropiați, în mașina pe care a făcut-o praf, scrie Sighet 247.

Ce spune Poliția:

„Azi, 17 martie, în jurul orei 20.15, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe D.N. 18 în localitatea Berbești. La fața locului, polițiștii au identificat un autoturism, care prezenta avarii în urma impactului cu un autovehicul parcat în afara părții carosabile și cu un stâlp de beton, pe care l-a rupt. La volanul autoturismului a fost identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 22 de ani din localitate.”

Avea permis de trei săptămâni

Vlăduț a încercat doi ani să-și ia permis de conducere. Pica examenele și visa să apese pe accelerație, la volanul mașinii favorite, un BMW. Pe 24 februarie, tânărul din Berbești a luat, în sfârșit, permisul. După trei săptămâni, a murit în mașina pe care și-a dorit atât de mult să o conducă.

Tânărul se afla la volanul unui BMW seria 3 și din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul și mașina a derapat. BMW-ul a spulberat un autoturism care se afla parcat pe marginea drumului, iar apoi a pus la pământ un stâlp de curent. În urma impactului deosebit de violent, motorul maşinii conduse de Vlăduţ a sărit la câţiva metri, în timp ce el a rămas încarcerat între fiarele contorsionate.

Firele de pe stâlp au căzut pe autoturism, dar şi pe şosea, iar întreaga comună a rămas fără energie electrică, după ce curentul a fost întrerupt pentru ca echipajele de pompieri să îl poată scoate pe tânăr din maşină. Băiatul cu greu mai putea fi recunoscut după impact, iar martorii s-au îngrozit atunci când au văzut starea în care era tânărul şofer.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Tânărul a murit pe loc în urma accidentului.

 

5 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Mda. Când …. nu este în concordanță cu caii putere.😱😭 Mare păcat mare. Donator de organe.🤮🤯

  2. Driver Răspunde

    Masinile cu tractiune pe spate necesita experienta multa ,si conducere preventiva , peste o anumita viteza toate sistemele cu 3 litere sunt neputincioase si atunci soferul este luat prin surprindere, caii multi sunt alt factor de pericol.
    Tinerii doar atata stiu “BMW = cea mai tare masina “, dar tehnica si rabdarea conducerii “hergheliei “este grea , neaspasrat trebuie sa depaseasca pe toata lumea ,ca doar nu or merge dupa un Logan etc .

  3. Gheorghe Răspunde

    Nici macar donator de organe!De la leșuri faramitate nu poti lua nici un organ.Pacat de el sa moara cu zile,de tânăr.Destinul lui era sa trăiască,sa fie om,sa aiba familie,sa se bucure de viata.Cineva acolo sus lo iubit mult.Acel Cineva doi ani lo oprit sa ia permisul ca nu-i de el,sa astepte pana mai căpăta minte,pana mai invata ceva de la viata si de la oameni,dar el nu si nu.Voia permis cu orice preț…chiar sunt curios daca lo luat pe drept,fara,,cadou”.Asta nu vom sti sigur niciodata.Nu inseamna ca daca ai luat,,carnet”(nu permis)esti capabil sa strunesti masini din astea.Poate no fost cine sa-l invete,poate no vrut sa invete dar si-a facut-o cu mana lui.Pana la urma a platit cu viata lui.Bine ca nu a mai ucis sau rănit si pe altcineva.Aviz amatorilor!!

  4. jean Răspunde

    S-a crezut zmeu daca are bmw, parintii sunt vinovati ca i-au permis sa circule cu bmw

  5. Marin Răspunde

    Nu sunt drumuri de BMW in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.