Ultima actualizare: azi, 17:11

Naţionale

Iohannis: Nu există motive care să ne determine să nu folosim toate vaccinurile aprobate

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că toate vaccinurile aprobate de Uniunea Europeană sunt vaccinuri sigure. „Nu există motive care să ne determine să nu folosim toate vaccinurile aprobate la nivel european”, a declarat acesta, în contextul îngrijorările privind siguranța vaccinului AstraZeneca.

,,Situația este încă sub control, dar lucrurile pot evolua rapid în sens negativ. Este nevoie de responsabilitate și de un nou efort național acum. Șansa de a scăpa de pandemie este cu fiecare zi mai aproape și nu putem renunța la prudență chiar acum. Singurele metode care au fost dovedite științific că pot stopa pandemia sunt măsurile restrictive și imunizarea unui număr semnificativ din populație. Trebuie să luăm decizii informate, care au la bază recomandările specialiștilor și, până în acest moment, nu există motive care să ne determine să nu folosim toate vaccinurile aprobate la nivel european”, a declarat Klaus Iohannis

De asemenea, președintele a făcut apel la populație să respecte măsurile și a anunțat că vor fi luate „măsuri punctuale” în zonele unde situația epidemiologică o impune.

,,Dragi români, haideți să rămânem vigilenți și prudenți, iar în felul acesta să îi ajutăm, de fapt, pe cei dragi! Vă mulțumesc și vă doresc tuturor multă sănătate!”, a mai declarat Klaus Iohannis.

3 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Ba da exista boule. Sunt scheme de tratament eficiente doar ca nu se folosesc in spitalele din Ro. Iar cei care le folosesc sunt trasi la raspundere. Asta-i un mare business.

  2. ... Răspunde

    Ca să îl citez pe doctorul Gheorghiță care coordonează campania de vaccinare, dacă este vreo problemă cu un vaccin atunci e problemă cu vaccinul însăși și nu cu vreo tranșă sau alta. Dar noi ca țară iarăși excelăm. Jumate Europa a suspendat temporar utilizarea AstraZeneca, noi continuăm! Bravo!😱🤮

  3. H&R Răspunde

    Dacă mie îmi dă AstraZeneca vă rog mult, dizolvați în 2 deți de alcool. 🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.