Ultima actualizare: ieri, 22:15

luna ses
Locale

Ionuţ Rus, despre Luna Şes: În sezonul următor se va putea schia

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Ionuţ Rus, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că se fac ultimele probe la pârtia de schi de la Luna Şes astfel încât să fie recepţionate lucrările şi să fie făcută omologarea pârtiei, iar începând din sezonul următor să se poată schia.

Potrivit acestuia, la Luna Şes a sosit o echipă care face ultimele probe înainte de realizarea recepției. Deja a fost pornită nocturna şi urmează pornirea tunurilor de zăpadă.

“Astăzi şi mâine urmează să se facă probe pentru instalaţia de producerea a zăpezii artificiale, astfel că alimentarea de medie tensiune este finalizată până în vârful pârtiei, conexiunea între lacul de acumulare este gata şi în decurs de o lună, maximum două luni, vom finaliza toată partea de recepţie”, a spus Rus.

El a explicat că ulterior va fi întocmită documentaţia pentru omologare astfel încât în sezonul următor se va putea schia.

5 comentarii

  1. tabu Răspunde

    Sa dea Dumnezeul sa ai dreptate.

  2. Gyuri Salmancan Răspunde

    Se fac ultimele probe,iar in iunie se poate schia ! In decembrie telescunul intra in reparatie capitala pentru ca-i expira garantia ! Doi ani !

    • radical2 Răspunde

      Macar sa stim ce firma o repara si pentru cat . Pana la urma e o investitie publica..

  3. radical2 Răspunde

    E bine ca sa facut. Dar important e si cum sa facut. Dupa 20 de ani de contracte murdare cu statul. Ar fi si cazul sa inceteze hotia. Sa abuzat indeajuns de mult de acest obiectiv in scopuri electorale. Unii au pus botul , altii au furat. Personal, cred ca a fost si va ramane o “vaca buna de muls” pentru politicieni si afiliatii lor. Ar fii interesant o investigatie in sensul asta…(contracte, achizitii la vedere) dar cine sa o faca in judetul asta cu jurnalisti vai de mama lor.

  4. satmarean Răspunde

    Tare tare Gyuri Salmancan!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.