Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Klaus Iohannis: Circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți, într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni, că interdicția de circulație noaptea se va aplica cu o oră mai devreme, de la ora 22.

„Vreau să atrag atenția că cifrele din ultima săptămână privind evoluția pandemiei sunt îngrijorătoare. Tendința de creștere e evidentă și din toate părțile ni se spune că presiunea pe ATI este tot mai mare. Haideți să nu irosim ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare, campanie care merge foarte bine. Numărul de persoane vaccinate crește de la o zi la altă. Astfel, până în vară vom avea un nivel foarte bun. Dar până atunci trebuie să avem grijă să nu ne înecăm la mal. Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână, iar circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme, probabil începând de la orele 22”, a declarat Klaus Iohannis

Președintele a mai spus că autoritățile nu iau în calcul un lockdown de Paște.

,,În final, un mesaj care este important pentru mulți. Pot să vă spun foarte clar că nu avem în vedere un lockdown de Paște”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: Digi24

 

6 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Ce am castigat pana acum ? Milioane de familii aruncate in necunoscut ? Sute de mii de someri ? Sa continuam ?

  2. Cetateanul Răspunde

    Statul nu ucide oameni, doar ii ajuta sa dea faliment/someri si le distruge viitorul ! Asta in timp ce altii fac miliarde de euro/dolari de pe urma acestei situatii si fac tot posibilul sa o mentina !

    • radical2 Răspunde

      Atata timp cat o fac legal este ok.

      • ... Răspunde

        Aici nimic nu mai este legal. Că încă nu îți dai seama este treaba ta. Se vede din avion cum se jonglează cu cifrele.
        În prag de alegeri incidența la covid era 7,44 la Timișoara. Dar acolo e oraș mare, se circulă și se testează. Cu toate astea s-au organizat alegerile și nu a fost vorba de nici o carantină!!! Și nici pandemia nu a făcut prăpăd ba au scăzut din pix cazurile. Asta ca să fie sigur. Date oficiale.
        Acum la cifra de 7 și încă puțin este musai carantină că nu sunt locuri la ATI!!! Dar ATI mobilă înființată expres la ei a fost trecută la conservare și nu se folosește acum!?!? Tocmai bine. Nu sunt locuri la ATI, stați acasă! Hotărârile astea nu ai legale nu sunt. Au un iz de legalitate dar sunt toate trase de păr. Trebuie să te gândești că pandemia va mai și e încă 5 ani. Asta la modul foarte serios. Pune-ți bila la contribuție și gândește puțin logic dacă tu personal îți permiți asta. Copiii din ziua de azi cred că vor înnebuni până atunci. Cum, fără distracție?

      • Cetateanul Răspunde

        Perfect de acord . Conteaza legea si cei care o fac . Nu conteaza oamenii .

  3. AziNu Răspunde

    Vrajeli. Nici dracu nu se imbulzeste dupa ora 10 . Abia vezi urma de om. Astia vor sa fim ca puscariasii. Cand e vorba de sanatatea economiei avem voie sa ne imbulzim. Dupa 10 seara cand nici dracu nu umbla pe strada , e interzis. Daca ies la non stop noaptea, nu e nimeni niciunde, daca plimb cainele dupa 10 noaptea sunt goale strazile si trotuarele. Intrebarea e: de ce PLM?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.