Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

LISTĂ. Școlile din Satu Mare și Carei intră în scenariul roșu! Elevii trec în online

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a adoptat Hotărârea C.J.S.U. nr. 13 din 19.03.2021 privind aprobarea scenariului de funcționare în anul școlar 2020-2021 – semestrul II, respectiv pentru săptămâna 22 – 26.03.2021.

Municipiile Satu Mare si Carei, respectiv comunele Doba, Pir, Pomi, Sanislău, Tiream, Valea Vinului si Vetis vor desfasura activitati didactice în scenariul Scenariul 3 (Roșu), orasele Negresti-Oas, Livada, Tasnad si Ardud în scenariul Scenariul 2 (Galben) iar restul Unităților Administrativ Teritoriale (UAT) din mediul rural în functie de incidenta infectarilor la mia de locuitori.

În documentul atașat găsiți situația unităților de învățământ din fiecare localitate: HOTĂRÂREA C.J.S.U. nr. 13 din 19.03.2021

Scenarii în funcție de situația epidemiologică:

  • Scenariul 1 (Verde): participarea zilnică, aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară;
  • Scenariul 2 (Galben). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție; participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din celelalte clase/ani de studiu;
  • Scenariul 3 (Roșu): participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar; participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din celelalte clase/ani de studiu.

Satu Mare și Carei, în scenariul roșu încă două săptămâni

Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul localităților județului Satu Mare. Municipiile Satu Mare și Carei rămân încă două săptămâni în scenariul roșu.

Conform incidentelor peste trei la mie în toată perioada care a trecut, în municipiile Satu Mare și Carei cel mai probabil se vor menține pentru încă două săptămâni, începând de marți 23.03.2021 restricțiile actuale, informează Instituția Prefectului.

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.