Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Radu Cristescu îl ia la întrebări pe șeful SPP: ,,Mă ofer voluntar să-l păzesc pe ministrul Voiculescu’’

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, îi adresează trei întrebări șefului SPP, după ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, s-a afișat cu o gardă de corp.

,,Fiindcă doar premierul și vice-premierii sunt păziți ,,din oficiu” de SPP, iar Vlăduț de la USR-PLUS e singurul ministru al sănătății care are acest privilegiu, am niște întrebări simple pentru generalul Pahonțu, șeful SPP și al “gardienilor revoluției” lui Iohanis: a cerut ministrul Voiculescu protecție din partea SPP?; există amenințări la adresa ministrului sănătății?; de asta ați cerut suplimentarea bugetului SPP, în pandemie – ca să-i păziți mai bine de alegători pe miniștrii dubioși, hoți și nepopulari?

Ca să economisim banii de la buget, mă ofer voluntar, domnule general Pahonțu, ca să-l păzesc pe ministrul Voiculescu în schimbul de noapte. Deși cred că ministrul Vlăduț n-o să accepte, fiindcă știe ce zice cântecul despre vremea când se fură – “noaptea, pe fulgerătură”. Cum e, deci, domnu’ general șef Pahonțu?”

9 comentarii

  1. Gerula Răspunde

    Către redacție: voi primiti bani sa ne prezentați aici toate inepțiile pe care le debitează acest om ? Sau considerați că este o “știre” care interesează pe cineva ?

    • @Gesula Răspunde

      Tie ti se pare ineptie faptul ca un kkt de ministru si-a “tras” non stop …garda de corp platita(platiti) din bani publici ??Insemana ca esti un kkt de userist ,unul dintre jmekerii “tineriadei”,care in campanie se laudau ca vor taia tot ce inseamna cheltuiala aiurea din bani publici !!Ar trebui acum sa va ia la suturi romanii !

      • c-block Răspunde

        Mda. Și recent a promulgat ficusul de la Cotroceni legea care dă liber iar la angajări la bugetari. Seamănă asta cu ce au promis în campanie? Nu!!!

      • Gerula Răspunde

        Și tu ești un amarat de PSD-ist bugetar retardat că și idolul tau traseist, analfabet funcțional că dancila, hot că Dragnea și prost că Daia… Angajat pe criterii de partid, pe bani multi, sa tai frunza la câini și să postezi aici la ordinul partidului… Pentru că sunt convins că în mediul privat nimeni nu dă doi bani pe tine…
        Probabil că el nu a avut relații în lumea interlopă că și Dragnea să îl escorteze clanurile interlope…. Din câte știu eu ministrul este păzit de SPP sau de jandarmerie, este atribuția lor să facă asta.
        Păcat că pe tine te plătim din bani publici sa comentezi la comanda pe internet… Posta psd-ist

        • @Lake ,Geru-lake !🤣 Răspunde

          Băi geru-lake-sulake-limbric userist,retardată e aia care te-a scăpat in closet fără ca măcar să -și dea seama până nu te-au găsit cei de la canalizări iar acum ai ajuns și tu să ai norocul să faci clonțu’ mare ! Păi nu voi ați lătrat pe toate străzile în campania electorală că vreți să reduceți tot ce înseamnă cheltuială din bani publici ?Dacă vouă vă atrage cineva atenția că deviați de la ce v-ați lăudat în campanie,ăla musai e ciumă roșie pesedistă iubitor de dragnea ,bugetar care comentează la comandă?? Băi lake,ministrul,oricare ar fi ăla,este păzit la cererea lui !Dar ce să păzească spp-ul la un lake ?Care să fie motivul?Să-i păzească diploma de studii pe care n-o are ?! Lake,tu ai impresia că toți sunt proști numai voi deștepți ??!!Zzzt la closet !😂

    • Gerula mati Răspunde

      Îl angajează pe Panait să păzească furtisagurile lor , mama lor de hoți.

  2. vasile Răspunde

    Fiecare ministru are in preajma un SPP ist asta de vreo 30 de ani, inclusiv in perioada concediilor. De obicei sunt destul de discreti si tacuti, oricum din vedere in recunoastem imbracati la 4 ace cu alura sportiva. Radu nu cred ca ai fi in stare sa alergi acuma 100 de metri in 20 secunde. Ca sa fi angajat SPP 100 se alearga sub 12,5 secunde, plus sunt tineri sub 35 de ani nu veteran ca si tine.
    Intrebare – daca te oferi garda de corp la ministru cum vei sta in Parlament sa comentezi, ai fi o garda de corp cam prea scumpa 12.000 lei/luna. Baietii de la SPP nu primesc nici jumatate.
    Concluzie – stai in banca ta.

  3. H&R Răspunde

    Si daca Voiculescu asta e ungur? Ma pazesti? 🤣🤣🤣

  4. Satmarean Răspunde

    Dar tu Cristescule de ce umbli tot cu Mulcutan după tine ??Sa nu-mi spui ca ti-i și yie (ca la Bran) consilier. Ca oricât am vrea și am minți nici cum nu putem spune ca e deștept și te poate consilia în ceva. Si atunci ? E garda ta de corp. Ca de când ai făcut ciocul mare ti-i cam frica sa umbli singurel..Deci taca-ti gura aia puturoasa și uita-te în oglinda. Acolo ai sa vezi cel mai mare hot, mincinos, oportunist, cumpăr și sărăntoci sărac care exista. Ia-te frate de ala din oglinda ca nu-ti ajunge mandatul cate a facut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.