Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Sătmărenii, invitați la o nouă ediție a Târgului ‘’Produs Sătmărean’’. Zeci de producători prezenți

Anul acesta primăvara a venit mai repede în atelierele producătorilor și meșterilor artizani. Astfel, la acest final de săptămână, 13-14 martie, sătmărenii sunt invitați la o nouă ediție a Târgului Produs Sătmărean, ce va avea loc în parcul din Piața Libertății, între orele 10.00- 18.00.

Vor fi prezenți 26 de producători locali și meșteri creatori certificați cu marca Produs Sătmărean. Aceștia propun o varietate de produse locale pe care nu le veți putea regăsi în magazine: vinuri și pălincă, miere, carne și preparate din carne, cosmetice naturale, produse artizanale și bijuterii hand-made.

Organizatorii își propun ca prin proiectul Produs Sătmărean să reconstruiască relația DIRECTĂ dintre producător și consumator, să consolideze patriotismului local, contribuind astfel la dezvoltarea economică a județului Satu Mare, la succesul producătorilor locali, fermierilor și familiilor lor.

Deși companiile multinaționale oferă o gamă mai largă de produse și atrag cumpărătorii prin diverse oferte, sătmărenii sunt îndemnați să devin cumpărători conștienți, să aleagă portofoliile fermierilor, producătorilor și meșterilor locali care fac cinste județului Satu Mare.

Producătorii sătmăreni sunt invitați se alăture celorlalți membrii ai Asociației și să facă demersurile necesare pentru obținerea brandul Produs Sătmărean.

Detalii AICI.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural ,,G.M.Zamfirescu” , în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mae și a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

6 comentarii

  1. dr.Raed Răspunde

    mai oameni buni,voi sunteti bolnavi cu capu?
    o zis citu si raed si werner sa stam acasa nu sa umblam la targuri
    tulpinile sunt in floare
    grija mare,purtati masca

  2. Valahu Răspunde

    Asta nu e targ este 15 martie sub acoperire.

    • comentator Răspunde

      Când ai fost ultima oară la medicul tău pentru că se pare că suferi de ceva? E de mult anunțat calendarul. Vezi că vor mai fi și cu alte dăți.
      Iar dacă nu-ți convine nu te du acolo. Nici eu nu voi merge pentru că am fost de Crăciun și m-am lămurit că nu am ce cumpăra acolo.

  3. Valahu Răspunde

    @comentator te deranjaza adevarul ?Atunci nu citi postarea mea.

    • comentator Răspunde

      @Valahu, mai ții minte când unii organizau anumite evenimente care “pur întâmplător” se suprapunea peste anumite evenimente ale altora? Bineînțeles cu surle și trâmbițe tot “pur întâmplător” ca să audeă toată lumea și ca să fie sigur că deranjează. Și de câte ori au fost astfel de lucruri! Fii mai tolerant un pic! Aceste chestii se organizează de “G.M.Zamfirescu” și au fost pornite de dinainte de noua conducere. Tu vezi lucruri care de fapt nu există. Și chiar dacă ar fi nu știu în final cu ce te deranjează. Asta se cheamă toleranță interetnică, iar în orașul ăsta altfel nu poți trăi. De fapt poți fi veșnic “supărat” pe “ceilalți” dar nu văd cu ce folos.
      Sper că ai înțeles dar nu am sincer speranțe mari. Tu vrei să fi supărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.